3D scan

HVOR LIGE ER DIN HEST

I RYGGENS FORM OG MUSKULATUR?

3D scanning

af hestens ryg

Nu kan du få lavet en tro kopi af hestens ryg i digital udgave. 3D scanningen af hestens ryg udføres med en nøjagtighed som ingen traditionelle målesystemer kan matche.

 

Den digitale ryggengivelse i 3D åbner op for flere nye muligheder - både indenfor sadelkøb og løbende sadeltilpasning. Målet er at hjælpe dig der er har hest med ryg- og sadelproblemer, at få til en mere glad og holdbar hest - bl.a. gennem en sadel der passer!

 

Problematikkerne kender du måske allerede, men her får du også lige mit syn på dem...

 

  • Sikker måltagning

Når det gælder produktion af en skræddersyet sadel er udfordringen ofte, at få udført og videregivet målinger, som er præcise nok. Med 3D scanningen kan alle mål på hestens ryg sendes digitalt og direkte til den enkelte sadelproducent. Som hesteejer er du sikret, at producenten modtager præcise og tilstrækkelig med data på hesten, til at kunne lave en sadel, der passer 100% til hestens ryg på det givne tidspunkt. Og 3D måltagningen er anerkendt hos en lang række af de førende sadelproducenter i Europa.

 

  • Ryggens symmetri og udvikling

Der sker bare meget mere med hestens ryg igennem dens ridekarriere end de fleste er klar over, det stiller store krav til opmærksomhed hos både rytter, hesteejer og sadelmager.

Desuden findes der heste, som er skæve eller har andre særlige anatomiske udfordringer, dels som er svære for behandlere, ryttere og saddlefittere at identificere og dels for os sadelmagere at dokumentere. 3D scanningen en effektiv metode til at få syn for sagen og en status på hestens udvikling.

 

Bestilling

Du kan bestille en 3D scanning af din hests ryg ved at kontakte mig. Når du køber 3D scanningen får du adgang til hestens profil og scanningsresultatet online, så snart det er klar.

 

Du kan have flere datasæt liggende på hestens profil og dermed følge dens udvikling over tid.

 

Priser oplyses ved direkte henvendelse.

 

Positiv og negativ rygversion

I forlængelse af den digitale 3D version af hestens ryg kan man også bestille to fysiske rygmodeller i såkaldt positiv og negativt format. Modellerne er lavet i letvægtsskum.

 

Den negative model kan bruges til at lægge ovenpå hestens ryg for at identificere, om hestens form har ændret sig.

 

Den positive model anvendes til at producere en skræddersyet sadel og / eller lægge under sadlen for at identificere, om der er steder, hvor sadlens pasform skal justeres.

 

Læs også info-folder

Udføres i stalden

 

Scanningen udføres med en ultralydscanner, som holdes i en vis afstand over hestens ryg. Scanningen kan foretages ude i hestens stald.

Tilgængelig online

 

Scanningen uploades til en onlineplatform. Ca. 1 døgn efter er hestens digitale 3D rygprofil klar, og kan tilgås fra både PC, tablet og mobil.

ÅBNINGSTIDER

Booking og telefontid

man. til tors. 16.00-18.00

 

Konsultation efter aftale

man. og fre. kl. 08.30 - 15.00

ons. kl. 16 til 21

JAN GULDBORG

Everdrupvej 27

DK- 4733 Tappernøje

DANMARK

 

DEL PÅ FACEBOOK

Kender du nogen der kan have gavn af et sadeltjek eller behøver et godt råd før køb af ny sadel?

Copyright © All Rights Reserved