Albion

EKSKLUSIVT DESIGN

HØJ KVALITET

ALBION

RIDEUDSTYR

Engelske Albion står for både eksklusivt design,høj kvalitet og bredt udvalg. Det er udstyr med lang holdbarhed og selv de brugte sadler er efterspurgte.


Sadler med justerbar bom (Albion Adjusta-Tree)


Mange af Albions sadelmodeller er opbygget omkring Albions patrenterede sadelbom "Adjusta-Tree". Det gør, at sadlen kan tilpasses i bredden (indenfor et vist spænd og antal gange). Fx. i takt med hestens udvikling eller ved skift af hest.


Mix´n match - Designet præcis som du vil have det


Sadler, trenser og kandar: vælg selv hvordan du vil kombinere skind, pynt og farver og spænder på dit nye udstyr: fx. kantfarve /piping på sadlen, pandebånd m/u Zwarovskisten og blank lak, næsebånd m/u blank lak, farvet foring, tøjler og nakkestykke mv.


Bestilling


Alt udstyr fra Albion hjemtages på bestilling. Se udvalgte modeller i min workshop og få det fulde overblik på Albions hjemmeside, eller kontakt mig for nærmere information.


Albion sadler


Albion har en lang række sadler indenfor både dressur, spring og trec. Sadlerne findes også i flere designs med mange kombinationsmuligheder indenfor materialer og mål.

Samtidig har de unikt koncept for sadlens grundliggende konstruktion. Et koncept som passer rigtig godt, til den moderne ridehestetype vi har i dag, og som giver mange individuelle tilpasningsmuligheder.

Full line med Albion


Gjorde, stigremme, underlag og grimer mm.: udvalget er stort hos Albion og hvorfor ikke gå "all in"? Så har du udstyr, der både holder,  matcher og passer perfekt sammen de næste mange år!


Hos Albion findes der ikke en standard trense el. kandar. Du bestemmer selv, hvordan delene skal sammensættes. Bedre blir´det ikke!

ÅBNINGSTIDER

Booking og telefontid

man. til tors. 16.00-18.00


Konsultation efter aftale

man. og fre. kl. 08.30 - 15.00

ons. kl. 16 til 21

JAN GULDBORG

Everdrupvej 27

DK- 4733 Tappernøje

DANMARK


+45 2173 2737

mail@sadelmagerjanguldborg.dk

DEL PÅ FACEBOOK

Kender du nogen der kan have gavn af et sadeltjek eller behøver et godt råd  før køb af ny sadel?

Copyright © All Rights Reserved