Sadeltjek

PASSER SADLEN?

BESTIL SADELTJEK IDAG

Tidsbestilling

Du kan bestille en tid ved at sende en mail, ringe eller sende en SMS på tlf. 21 732737. Jeg har telefontid mandag til torsdag kl. 16 til 18.


I min workshop eller i stalden, hvor din hest står.

Du får den hurtigst mulige assistance, hvis du kan komme til min workshop med din sadel og din hest og alt arbejdet dermed kan udføres på min adresse. Ridning er muligt under konsultationen efter nærmere aftale.


Jeg kører også ud, hvis I kan samle 4 heste - eller flere - til sadeltjek i stalden, hvor din hest står. Der beregnes kilometerpenge og ydelsestillæg ved udkørsel.


Råd og vejledning, tilpasning eller omstopning

Vi begynder altid med kontrol af hest og sadel samt eventuelt rytter. Hvis sadlen skal omstoppes udføres arbejdet til ugen efter. Jeg skal altid se sadlen på hesten igen efter omstopningen for at være sikker på, at sadlen passer helt, som den skal.


Hvis sadlen blot kan nøjes med en mindre justering / tilretning efterfyldes sadlen med ren ny uld. Her udføres arbejdet  imens du og hesten venter.


Ved en komplet omstopning skiller jeg sadlen helt ad og tømmer den for eksisterende fyld/ materiale. 100% ren ny uld fyldes derefter i og sadlen samles igen.


Du kan også booke tid udelukkende til råd og vejledning i valg af sadel til din hest.


Diverse reparationer på sadel og andet rideudstyr udføres efter nærmere aftale.


Specielle udfordringer med sadel eller hest

I nogle tilfælde tillader jeg mig at henvise til, at hesten bliver nødt til at have en anden sadel, eller at den bør kontrolleres hos dyrlæge eller kiropraktor før jeg kan hjælpe i forhold til sadlen. I så fald faktureres du kun for råd og vejledning.

ÅBNINGSTIDER

Booking og telefontid

man. til tors. 16.00-18.00


Konsultation efter aftale

man. og fre. kl. 08.30 - 15.00

ons. kl. 16 til 21

JAN GULDBORG

Everdrupvej 27

DK- 4733 Tappernøje

DANMARK


+45 2173 2737

mail@sadelmagerjanguldborg.dk

DEL PÅ FACEBOOK

Kender du nogen der kan have gavn af et sadeltjek eller behøver et godt råd  før køb af ny sadel?

Copyright © All Rights Reserved