AlbionLifestyle

UDSALG LIGE NU på Albions designertasker (limited edition)

De tre “damer” Amalea, Adorabella og Amorita er designertasker fra vores engelske sadelleverandør Albion er, hvad vi vil kalde stærkt vanedannende. Intet mindre.

Så pas på, der går ikke længe fra du har købt den første Albion taske til du gerne vil have dig én mere af slagsen…

Det bedste af det hele er, at du lige nu kan spare en hel del penge – og samtidig få en skøn designertaske (eller flere), i en kvalitet, så du har dig en tro og smuk ledsager de næste mange år. Uanset hvor og hvornår.

Tilbuddene gælder så længe lager haves, der er kun få tasker af hver slags og mange penge at spare!

AMALEA skuldertaske - spar 600 kr. kun i april

Amalea er lige til at svinge over skulderen, hvor den ligger godt og slutter behageligt tæt til armhule og albue.  Og den passer til næsten alt i tøj og stil, og i tasken er der plads til lidt af hvert – lige fra magasin, notesblok og tablet (eller lille pc) til pung, nøgler, briller, halstørklæde, en ekstra bluse o.lign

Her får du en skuldertaske med stor rummelighed, smart nøglestrop, både kort og lang skulderrem. Tasken har også en fast bund, som gør at du kan stille den fra dig på langt de fleste flader – den står stabilt uanset om det er gulvet, i bilen, et skrivebord, en stol, sofa, på stranden eller en bardisk – you name it.

Detalje fra hestens verden :
Pynteremmen med de fine spænder på siden af tasken, er inspireret af den tilridningsrem / balancestrop, som mange ryttere sætter foran på sadlen. 

ADORABELLA håndtaske - spar 500 kr. kun i april

Adorabella er det perfekte dametaske, uanset om du er til jeans eller nederdel, skal på job, i byen, på café eller til selskab. Den er bare super elegant, og hverken for stor eller lille som dametaske – hvis du spørger os.

Du kan have både makeup, pung, mobil, nøgler, solbriller el. handsker, en notesblok o.lign med dig på farten.

Adorabella har, ligesom Amalea, en fast bund, som gør at du kan stille den fra dig på langt de fleste flader uden at den vælter /tipper.

Designet som birkin tasken:
Adorabella ligner den ikoniske birkintaske med præget skind på ydersiden og det aller blødeste inderfoer. Der er separat lynlåslomme både udvendig og indvendig.

Detalje fra hestens verden :
Pynteremmen med de fine spænder på siden af tasken er inspireret af den tilridningsrem / balancestrop, som mange ryttere sætter foran på sadlen.

AMORITA clutch / selskabstaske - spar 400 kr. kun i april

Amorita er bare super elegant. Den fineste lille taske med skind på ydersiden og det aller blødeste lyse inderfoer. Her kan du have det mest nødvendige med dig, og den er perfekt som trofast ledsager til både middagsselskab, fest, drinksaften på bar eller diskotek.

Amorita kan både fungere som håndholdt clutch eller du kan have den hængende som selskabstaske over skulderen med den lange og fine, smalle læderskulderrem med kæde. 

Detalje fra hestens verden: Skulderremmen med den fine messingkæde er inspireret af en såkaldt hingstekæde.

Så hvad venter du på? Skynd dig – tilbuddet gælder så længe lager haves. Der er kun få tasker af hver slags, og mange penge at spare. Hop direkte ind på vores shopside med de unikke Albion tasker det samme…

Scroll til toppen