Kommer du med til Store Hestedag i Roskilde i den kommende weekend? Hvis du gør, så husk at kigge forbi vores stand i hal 8, hvor vi har taget en række lækre ting og sager med – og gode tilbud har vi også på standen 🙂

Her kan du læse om nogle af de ting vi har med – og så tager vi desuden Albions hundesnore og vores egne  JG sadelovertræk (det har bl.a. en smart holder til gjorden) med.

 

Pas godt på dig selv når du rider – brug en god ride bh

Hvis du endnu har til gode selv at prøve de effektive og super behagelig high support ride bh´er fra Q-linn, så har du chancen på Store hestedag. Og du kan tilmed få en personlig ride bh fitting af Tina på standen.

Kender du dem allerede i forvejen, så er det måske blevet tid til fornyelse – eller bare forøgelse af garderoben (= du slipper for at vaske så ofte).

Vi har i hvert fald endnu engang taget et godt messetilbud på Q-Linn med på standen.

Pas godt på din hest – vælg en Finesse trense

Finesse Bridles er ganske enestående når det kommer til bevist effekt på hestevelfærden uanset rideniveau, disciplin og hesterace.

Men indrømmet – de ser anderledes ud end alle andre trenser pga. det anderledes og unikke nakkestykke, som gør den store forskel. Kom og se dem selv på standen. Alligevel er de meget elegante og findes i så mange varianter, at der er en trense for enhver smag.

Og hvis du går med tanker om selv at købe en Finesse trense eller kandar, så er tiden måske kommet nu, for vi sælger udvalgte modeller og størrelser til nedsat pris – og du får endda et mini startkit til læderpleje med i købet.

Pas godt på dit udstyr – brug den bedste læderpleje

Vidste du at læderplejemidler kan fjerne farven på dit læder? Og vidste du at der er meget stor forskel på lædergarvinger?

Læderpleje kan være lidt af en jungle – faktisk er der stor forskel på, hvordan de virker på læderet – alt efter den kemiske sammensætning af plejemidlerne, og hvordan læderet er garvet og indfarvet.

De læderplejemidler som du kan købe hos os – og som du finder på vores stand til Store Hestedag – er skånsomme og effektive, og fjerner ikke farven fra dit læder. De rengør og plejer alligevel helt ned i dybden.

Så kom og få en snak med os om læderpleje, køb det bedste af det bedste med hjem. Vi lover at det også er drøjt i brug, og bøtterne derfor holder til lang tids puds og pleje.

Fri fragt fra 1200 kr.
30 dages returret.