Derfor skal du vælge en sports-Bh fra Q-Linn

Få en bedre rideoplevelse og færre nakke-/ skuldersmerter med en high support sports bh fra Q-Linn.

Savner du en high support sports bh, som holder på barmen uden at trykke den fuldstændig flad mod brystet? Og at ride, løbe eller dyrke fitness med én enkelt Bh i stedet for at tage to på samtidig? Eller får du generende røde mærker og har du ofte smerter i nakke, skuldre eller ryg efter rideturen? Så er løsningen på dine problemer lige her.

Se udvalget af Q-Linn sportsundertøjet her eller se videoen og læs mere om undertøjets egenskaber og fordele her nedenfor…

"Jeg har været testperson for de nye lækre sport bh’er fra Q-Linn og jeg må ærligt indrømme at de er fantastiske at have på. Jeg kan have dem på fra morgen til aften uden at de strammer eller at jeg får røde streger efter bh kanten efter en hel dag. Jeg har altid haft en almindelig bh på og så en sports bh ud over, men det er slet ikke nødvendigt mere. De her lækre sports bh’er kan bruges til alt salgs sport, men også til hverdags brug."
Lisa Faber
Dressurrytter

Sportsundertøjets egenskaber og fordele


Lingeri og maksimal komfort
Når først du får Bh´er og trusser fra Q-LINN mellem hænderne, er du ikke i tvivl – det er ikke bare undertøj – det er luksusudgaven og sportslingeri! Her er kælet meget for både udseende, detaljer og komfort. Designet rummer både elegante blonde-, satin- og sporty varianter.

Uanset model har Bh´erne det til fælles, at skulderstropperne er udformet til at støtte ryg og bryster uanset tempo og intensitet. Bøjlen i alle BH´er lavet af 100% fleksibelt materiale og er samtidig blødt polstret.

Slut med ryg- og nakkegener til storbarmede kvinder
Q-LINN sportsundertøjet er udviklet med særlig fokus på komfort og  støtte af hele brystregionen. Det betyder, at især storbarmede kvinder ikke får samme belastning af nakke og ryg under rideturen som ved brug af en almindelig Bh.

Resultatet er langt færre nakkegener og rygsmerter efterfølgende.

Du får altid en gratis vaskepose i en dejlig kraftig kvalitet med til din nye sports bh.

TIP:
I tvivl om størrelsen? Så bestil et fittingsæt

Vi ved at det kan være svært at bestille sin sports bh online. Derfor kan du bestille et fittingsæt, hvor vi sender dig op til 5 Bh´er på én gang. På den måde kan du prøve, teste og hoppe rundt foran spejlet derhjemme i fred og ro, så du finder den helt rigtige bh i første omgang. Det er ikke dyrere end at købe en enkelt ny sports bh, for du får depositummet retur – og husk vi er e-mærket, det er din sikkerhed for en tryg handel!

Scroll til toppen

20 ÅRs jubilæum Åbent hus d. 29.+30. august

Vi kan fejre 2o års jubilæum i år og det sker bl.a. med et Åbent Hus arrangement d. 29 og 30. august. . Dog m. tilmelding og begrænset antal deltagere pga. Corona. Se hvad du kan opleve og tilmeld dig her…