Findes der en bedre duft end nypudset læder?

Foråret er her og efter en lang vinter trænger både sadel, trense og resten af udstyret måske til at få en ordentlig omgang pleje

Findes der nogen bedre duft i næseborene end nypudset læder? Okay, det skulle da lige være duften af hest ;o) 

Men snart springer bøgen ud, og efter en lang vinter trænger både sadel, trense og resten af udstyret måske til at få en ordentlig omgang pleje, så du kan blive klar til forårets rideture i det lysegrønne – og hvem ved måske en ridetur i vandkanten et sted?

Hvorfor og hvordan skal du pleje dit læder rideudstyr? 
Og så er det at spørgsmålet måske melder sig – hvad er bedst til rengøringen, og hvad er bedst til pleje? 
Skal du bruge glyceringsæbe og læderbalsam /fedt – eller kan du “nøjes med” en sprayrens og en klud?

Hver ting til sin tid vil jeg sige. For i sidste ende handler om, at du kan ride med god samvittighed og sikkerhed for at udstyret holder. Så til daglig rengøring og vedligehold er en hurtig omgang sprayrens af ordentlig kvalitet super fin, og effektiv. Men til den dybdegående pleje og smidiggørelse af læderet skal der mere til.

Så et godt tip er
Brug sprayrens i det daglige. Brug en god glyceringsæbe med tilhørende læderbalsam med jævne mellemrum. Hvor tit er det, tænker du måske? Det afhænger af udstyrets brug, vejr og vind som man siger. Og hvordan du ellers passer på dit udstyr… God læderpleje handler om sikkerhed for at udstyret ikke går i stykker pga. misligholdelse. Og så dufter nypudset læder bare helt fantastisk. 

Vidst du at du har mulighed for at bestille noget af den aller bedste læderpleje her på webshoppen?

Gør det til en hyggestund
At pudse rideudstyr behøver ikke være en sur pligt.  Puds eksempelvis dit udstyr sammen med nogle af de andre i stalden, en god lydbog eller din yndlingsmusik i ørerne! 

Så er du og udstyret klar til forårets rideture før du ved af det!

God læderpleje handler om sikkerhed for at udstyret ikke går i stykker pga. misligholdelse. Og så er duften af nypudset læder bare helt fantastisk. 

Scroll til toppen

20 ÅRs jubilæum Åbent hus d. 29.+30. august

Vi kan fejre 2o års jubilæum i år og det sker bl.a. med et Åbent Hus arrangement d. 29 og 30. august. . Dog m. tilmelding og begrænset antal deltagere pga. Corona. Se hvad du kan opleve og tilmeld dig her…