Geværhylstre

Disse geværhylstre til haglgeværer har vi nøje udvalgt, med fokus på ekstremt godt håndværk, højeste kvalitet, komfort, lang holdbarhed og modstanddygtighed overfor vejret.  Feel og look går 100% op i en højere enhed og det bliver simpelthen ikke bedre!

Uanset om du er jæger med hang til jagtudstyr i kanvas, tweed eller det rene læder, ja så er de geværfoderaler, som du finder her nedenfor, og patrontaskerne fra vores mangeårige engelske leverandør Albion bestemt værd at se nærmere på.

Og vi har netop valgt at tilbyde jagtudstyr fra Albion Sporting i klassisk engelsk stil , fordi vi mener, at der gerne må være plads til lidt luksus når det gælder din passion!

Men pas på, for det er let at blive afhængig, både af det smukke design og den ekstremt gode kvalitet!

Og er du i tvivl om det er noget for dig? Så husk at udstyret findes i hele tre serier med flere farvevarianter, og der er mulighed for 30 dages fortrydelsesret (hvis blot du undlader at få dine initialer indgraveret).

Jagtudstyr i tre serier fra Albion Sporting

Field kollektionen: Stilfulde geværhylstre og patrontasker til både mandlige og kvindelige jægere. Produceret i et elegant mix af letvægtskanvas og læder samt blød og lækker foring.

Virtue kollektionen: Elegante geværhylstre og patrontasker i kraftigt fuldgarvet læder med blød og lækker foring. Høj kvalitet og godt engelsk sadelmagerhåndværk hele vejen igennem!

Classic kollektionen: En suverænt overlegen kollektion af geværhylstre og patrontasker i både udtryk og kvalitet. Her køber du ikke bare premium jagtudstyr, men jagtudstyr for livet.

Spar penge med vores sætpriser

Det kan godt betale sig at investere i kvalitetsudstyr til jagt. Du får godt udstyr, der holder længe og lige får mundvigene til at trække sig lidt længere op når du tager det frem ude på såten.

Så i stedet for at købe både 2-3 og 4 forskellige patrontasker og geværfoderaler over de næste 3-5 år skulle, du måske overveje overveje at gå ‘all in’ på Albion Sporting jagtudstyr med det samme og spare 400 til 1000 kr. allerede i første omgang, via vores sætpriser. 

Fri fragt fra 1200 kr.
30 dages returret.