Tid til ønskeliste og julegaver

Julekampagne: spar 10% og få fri fragt på mange varer i november og december.

Er du begyndt at tænke på julegaveindkøb – eller bare din egen ønskeliste? Det er der mange som er, og  samtidig driller Coronas også med forsinkelser på leverancer af varer. Derfor har vi allerede nu sat gang i årets julekampagne. Så skynd dig at vælge, og kom først i køen.

SPAR 10% og få FRI FRAGT (v/køb for min. 500kr)
Der er ikke noget så skønt som en lækker gave og vores sortiment byder på ægte forkælelsesgaver, uanset om det drejer sig om ridningjagt eller livsstilen der følger med. Det hele er eksklusivt og nøje udvalgt med fokus på høj kvalitet og det gode håndværk. 

Nedenfor har vi samlet lidt inspiration til dig. Er du i tvivl om hvad du skal vælge? Så køb et af vores gavekort*) i stedet og lad den heldige modtager vælge selv. Og husk at vi er en E-mærket webshop – det er din sikkerhed for en tryg handel og købergaranti.

Sådan gør du
BRUG KODEN JUL2020 når du køber for minimum 500 kr. her på webshoppen i november og december,  så sparer du 10% og får fri fragt på langt de fleste af webshoppens varer*)

Julekampagnen kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder i hele november og december måned.  Vi bytter alle julegaver frem til den 15. januar 2021, også selvom der i de generelle handelsbetingelser står anført at fristen er 14 dage. Undtaget fra den forlængede byttefrist er Q-Linn Fittingsæt, hvor den normale frist på returnering indenfor 14 dage fra levering er gældende.

Inspiration til dig

Var det fx. noget med en super smart og behagelig high support Sports Bh, en luksuriøs og stilfuld dametaske, der kan bruges til både business, casual og cocktails eller et eksklusivt geværhylster, matchende patrontaske, luksus læderpleje eller lækkert rideudstyr?

Vi bytter indtil den 15. januar 2021

Vi bytter julegaver  frem til den 15. januar 2021, også selvom der i de generelle handelsbetingelser står anført at fristen er 14 dage.
Undtaget fra den forlængede byttefrist er Q-Linn Fittingsæt, hvor den normale frist på returnering indenfor 14 dage fra levering er gældende.
 

E-mærket er din sikkerhed for en tryg handel hos os

Har du lagt mærke til at vi er en E-mærket webshop? Det betyder at du kan handle trygt online hos os. Du kan også se hvilken tilfredshedsscore vores nuværende kunder har givet os. Den er altid opdateret og du finder tilfredshedsscoren sammen med det lille E-mærke ikon i hjørnet af skærmen.
 

*) UNDTAGET FRA KAMPAGNEN ER:

De eneste varer der ikke er inkluderet i julekampagnerabatten de nye revolutionerende trenser og kandarer fra Finesse Bridles, Q-Linn Fittingsæt og vores  gavekort.

Køber du en Finesse trense eller kandar hos os, medsender vi i stedet en flaske af den populære læderrens Care & Clean spray ganske gratis (værdi 125 kr) ligesom vi giver dig fri fragt på din ordre.

BRUG KODEN JUL2020 når du køber for minimum 500 kr. her på webshoppen i november og december, så sparer du 10% og får fri fragt på langt de fleste af webshoppens varer *)

Scroll til toppen