JAGTUDSTYR TIL FLERE GODE OPLEVELSER PÅ JAGT

Kunne du tænke dig at tage på jagt med et smil på læben?

De geværhylstreog patrontasker du finder her, er i overlegen kvalitet i forhold til tilsvarende andre produkter på markedet.

Dit køb kan meget vel være en investering for livet – faktisk så god en investering, at udstyret kan gå i arv til næste generation, hvis du passer rigtig godt på det.

Jagtudstyr i klassisk engelsk stil

Det er jagtudstyr i klassisk engelsk stil, skabt i de bedste materialer, og til at blive flittigt brugt. Og som kun bliver smukkere af at blive taget med ud på jagt.

Stilen bliver helt perfekt, hvis du vælger at gå ‘all in’ og køber et helt sæt.

Her får man virkelig en følelsen af god kvalitet, solidt kram og design, som er både smukt og funktionelt på samme tid. Det får lige mundvigene til at trække sig lidt længere op…

Gå ´all in´ og spar penge med vores sætpriser på letvægts jagtudstyr
(spar 400 kr.)

Geværhylstre, med det helt rigtige ´look and feel´

Sammen med hunden er haglgeværet det vigtigste jagtudstyr, du har når du skal på jagt. Så hvorfor ikke beskytte dit haglgevær ekstra godt med et geværetui i en kvalitet, som får de andre jægere til at se langt efter dit udstyr?

Her finder du eksklusive geværhylstre / geværetuier og foderaler, som fås i både tweed, kanvas og læder. Derfor er det også velegnet til både mandlige og kvindelige jægere.

Vælg mellem flere smukke farver, og få eventuelt dine egne initialer på.

Patrontasker, som emmer af kvalitet

Forkæl dig selv med en smuk jagttaske, som giver overblik og yder optimal beskyttelse af din ammunition under alle forhold – og også kan rumme andre ting til jagten end patroner.

Patrontaskerne matcher naturligvis geværetuierne, så du kan få patrontaske i både tweed, kanvas, læder samt flere farver. Og de kan bestilles i flere størrelser, ligesom du også her kan vælge at få dine egne initialer på.

Kvalitet, der ses og mærkes

– Skil dig ud med det helt rigtige look og feel.

Optimal beskyttelse

– af både gevær og patroner under danske vejrforhold.

Holder i mange år

– fordi det er godt håndværk, som bliver smukkere med tiden.

Jagtkalenderen 2022 – en ‘must have’ lommebog til jægere

Jagtkalderen er en nyttigt opslagsværk om jagtdatoer og en musthave følgesvend for alle jægere og naturelskere.

Her kan du som jæger føre din jagtjournal, notere aftaler og samtidig holde dig ajour med alle de vigtigste datoer og begivenheder igennem hele jagtsæsonen.

Opslagsværk og ny viden
Jagtkalenderen holder styr på både jagtliv og på vildtets vaner, jagttiderne og mærkedagene. Men denne gang er der også spændende viden at læse om jagthunderacer i 2022 udgaven.

Med andre ord, den lille smarte jagt lommebog er for dig der er jæger og gerne vil have et nemt opslagsværk og din jagtjournal lige ved hånden.

Håndsyede retrieverliner i læder til jagthunde

Går du på jagt med din hund? Så skal den naturligvis have en retrieverline eller hundesnor i læder, som har et ægte strejf af jagt.

Køb en retrieverline i natur, sort eller mørkebrunt rundskåret læder og med bukkehorn som stop. Designet og håndsyet af sadelmager Jan Guldborg.

Er du mest til en fast hundesnor med karabinhage? Så vælg den elegante hundesnor i stærk soft grip biothane med karabinhage i messing og læderhåndtag fra engelske Albion.

Den bedste læderpleje til dit jagtudstyr

Skal dit jagtudstyr i læder holde i mange år? Og vil du gerne have at det bliver ved med at føles lige så lækkert, som da det var nyt?

Så er det en god idé, at du investerer i ordentlige rengørings- og læderpleje produkter. Og at du er opmærksom på at huske at rengøre og pleje både patrontaske, geværhylster, læderstøvler og skindtøj regelmæssigt.

Effektivt men skånsomt for miljøet

Vi har håndplukket de læderplejemidler, som vi mener er bedst. De er super effektive og plejende, men alligevel skånsomme mod både læder, skind og miljø.

Effektiv rengøring

– fjern snavs og rengør i dybden.

Den bedste pleje

– plej og beskyt dit læderudstyr optimalt.

Praktiske plejepakker

–  alt hvad du skal bruge med ét klik.

 Smukt og lækkert jagtudstyr, som skaber en ekstra god jagtoplevelse

De gode naturoplevelser, den smukke solopgang, det tætte samarbejde med hunden, og følelsen af at have jagtudstyr i den bedste kvalitet, spiller for mange en lige så stor rolle som selve jagten og nedlæggelsen af byttet.  Og dét kan vi godt forstå! Jan Guldborg er selv passioneret jæger og har det præcis sådan!

Ren balsam for sjælen

De første fuglefløjt, den flotte solopgang over engen, dyrene, der kommer frem fra skovbrynet, og selve det, at være ude sammen med din hund midt i naturen, vinden og vejret, gør jagt til en næsten meditativ oplevelse.

Derfor spiller naturoplevelsen oftest en lige så stor rolle for jægeren, som det at nedlægge byttet, og fejre det med jagtvennerne efter jagten.

Samtidig gør det rigtige gevær og det rigtige jagtudstyr sit til at forbedre og fuldende oplevelsen.

Følelsen af god kvalitet, solidt kram og design, som er både smukt og funktionelt på samme tid, får lige mundvigene til at trække sig lidt længere op.

Særligt på en våd regnvejrs- og ruskedag, fordi du ved, at dit haglgevær, dine patroner og øvrige udstyr til jagten er ekstra godt beskyttet.

Udvalgt af en erfaren og passioneret jæger

Hos sadelmager Jan Guldborg har jagt i mange år været den store passion i fritiden, fordi den indeholder den samme nærhed og det samme samspil med naturen som man kan finde i hestesporten.

Netop fordi Jan arbejder professionelt med læder i hverdagen, er han ekstra kræsen med det jagtudstyr, som du kan finde på webshoppen.

Det er hundeudstyr, geværetuier og tasker til patroner og haglgeværer, som lever op til de samme høje kvalitetskrav til materialer og håndværksmæssig forarbejdning, som gælder for det rideudstyr, Jan arbejder med eller selv skaber til daglig.

Derfor sælger vi kun produkter, som Jan bruger selv, og som han ved, kan holde til aktiv nærkontakt med naturen i mange år.

Det er din garanti for, at du kun finder det bedste af det bedste jagtudstyr, og de tilhørende plejeprodukter til at passe godt på alt læderet, i vores webshop.

Bestil for 1200 kr. og få fri fragt
Mød os på messestand U1324 ved VM i Herning d. 6 -14. aug.