LEVERANDØRER

Vi tilbyder produkter fra nogle af de bedste leverandører og med den samme passion som vi har…

ALBION ENGLAND

Indrømmet! Vi er fan af engelske Albion og synes du fortjener en introdukion til deres fantastiske sortiment indenfor både ridning, jagt og livsstil. Er man vild med det ene, bliver man også let vild med resten.

Albion står nemlig for både eksklusivt design og høj kvalitet med funktionalitet for øje. Det er udstyr i lækkert design, med lang holdbarhed og selv deres brugte sadler er efterspurgte.

SADLER MED JUSTERBAR BOM (ALBION ADJUSTA-TREE)

Mange sadelmodeller fra Albion er opbygget omkring Albions patrenterede sadelbom “Adjusta-Tree”. Det gør, at sadlen kan tilpasses i bredden (indenfor et vist spænd og antal gange). Fx. i takt med hestens udvikling eller ved skift af hest.

MIX´N MATCH - DESIGNET PRÆCIS SOM DU VIL HAVE DET

Sadler, trenser og kandar: vælg selv hvordan du vil kombinere skind, pynt og farver og spænder på dit nye udstyr: fx. kantfarve /piping på sadlen, pandebånd m/u Zwarovskisten og blank lak, næsebånd m/u blank lak, farvet foring, tøjler og nakkestykke mv.

BESTILLING

Alt udstyr fra Albion kan hjemtages på bestilling. Se udvalgte modeller i min workshop og få det fulde overblik på Albions hjemmeside, eller kontakt mig for nærmere information.

ALBIONS SADLER

Albion har en lang række sadler indenfor både dressur, spring og trec. Sadlerne findes også i flere designs med mange kombinationsmuligheder indenfor materialer og mål.

Samtidig har de unikt koncept for sadlens grundliggende konstruktion. Et koncept som passer rigtig godt, til den moderne ridehestetype vi har i dag, og som giver mange individuelle tilpasningsmuligheder.

GÅ ALL IN MED UDSTYR FRA ALBION

Gjorde, stigremme, underlag og grimer mm.: udvalget er stort hos Albion og hvorfor ikke gå “all in”? Så har du udstyr, der både holder,  matcher og passer perfekt sammen de næste mange år!

Hos Albion findes der ikke en standard trense el. kandar. Du bestemmer selv, hvordan delene skal sammensættes. Bedre blir´ det simpelthen ikke!

HARRY DABBS

Sadelproducenten Harry Dabbs er en del af Vale Brothers Ltd. , som også producerer Jefferies sadlerne og du kan købe begge sadelmærker hos os.

Sadler og rideudstyr fra Harry Dabbs er af høj kvalitet og Harry Dabbs giver livstidsgaranti på deres sadelbomme. Sadelbommene kan justeres og panelerne er foret med filt på indersiden, hvilket giver nogle fordele i forhold til stopningens form og holdbarhed. Læs mere om Harry Dabbs

FINESSE BRIDLES®

Mere end bare et hovedtøj
Trenserne fra Finesse Bridles er mere end bare et hovedtøj – det er dokumenteret øget hestevelfærd. Bag udviklingen af Finesse Bridles trenser og kandarer ligger både passion og bevist effekt i ridning på alle niveauer. Og det er lige præcis derfor vi har håndplukket Finesse Bridles til vores sortiment.

Finesse Bridles laver også elegante tøjler, som er rundsyede på det første stykke efter biddet. Ligesom du også kan tilkøbe Finesse pandebånd med ægte Swarovski sten i flere flotte og matchende farvenuancer. Dermed passer begge dele perfekt til det i forvejen store udvalg af de smukke  trenser.

Dokumentationen bag
Er du interesseret i at læse mere om dokumentationen bag og udviklingen af trenserne med det helt unikke og trykaflastende nakkestykke fra Finesse Bridles, og hvorfor de passer så godt til vores målsætning om at bidrage til den gode rideoplevelse? Så se videoen eller læs mere på finessebridles.com.

Q-LINN SPORTSLINGERIE

Salget af sportsundertøj fra hollandske Q-Linn Sportslingerie buldrer derudaf i Australien samt en række andre europæiske lande. Og både kunderne og vi er selv vilde med Q-Linn undertøjets fantastiske egenskaber – det er sikkert fordi det netop er udviklet af ryttere til ryttere, og det stemmer helt overéns med vores ambition.

Vi synes at også de danske kvindelige ryttere såvel som  andre danske sportsfolk skal have glæde af sportsundertøjet med maksimal bryststøtte og komfort – derfor er vi blevet dansk distributør, og søger lige nu forhandlere.

SLUT MED RYG- OG NAKKEGENER TIL STORBARMEDE KVINDER

Q-Linn sportsundertøjet er udviklet med særlig vægt på støtte af hele brystregionen. Det betyder at især storbarmede kvinder ikke får samme belasting af nakke og ryg under rideturen som ved brug af en almindelig BH. Resultatet er langt færre nakkegener og rygsmerter efterfølgende.

LINGERI OG MAKSIMAL KOMFORT

Der er lagt stor vægt på både design og komfort. Q-Linns Bh designs rummer både elegante blonde-, satin- og sporty varianter.  Uanset model har Bh´erne det til fælles, at skulderstropperne er udformet til at støtte ryg og bryster uanset rideturens tempo, Bh- bøjlen i er lavet af 100% fleksibelt titanium, der former sig efter kroppen og samtidig er de blødt polstret med en let gel-foring.

SPORTSTRUSSER DER MODVIRKER VABLER

Trusserne fra Q-Linn fås både i en boxer- og G-strengversion. Fælles for dem er det ultra bløde, sømløse, elastiske og svedtransporterende stof med en kant, der gør at stoffet ikke krymper sammen. Det gør dem både behagelige og modvirker vabler mellem balderne under sport.

USYNLIGT UNDER HVIDT TØJ – SMART TIL STÆVNER

Er du stævnerytter, er det særligt smart, at alle dele i undertøjsserien bl.a. fås i en lys violet farve, som er usynlig under hvidt tøj.

SAMME PASSION OG AMBITION

Alt hvad vi tilbyder vores kunder skal bidrage til den gode rideoplevelse. Og både brugerne og vi er vilde med Q-Linn undertøjets fantastiske egenskaber – det falder derfor helt i tråd med vores ambition. Ligeledes er det vigtigt for os, at vores leverandører selv har rødder i hesteverdenen, og derfor har samme passion som os – nemlig en passion for både heste og det gode håndværk.

BLIV FORHANDLER AF Q-LINN

Har du en fysisk butik og lyst til at dedikere en del af din eller personalets tid til at hjælpe kvindelige ryttere og/ eller sportsudøvere med at finde deres nye favorit sports bh indenfor Q-Linns serie af kvalitets sports bh´er? Så er du velkommen til at kontakte os for mere information om dine muligheder for at blive forhandler.

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)