Leverandører

Vi tilbyder produkter fra nogle af de bedste leverandører og med den samme passion som vi har...

Albion England

Indrømmet! Vi er fan af engelske Albion og synes du fortjener en introdukion til deres fantastiske sortiment indenfor både ridning, jagt og livsstil. Er man vild med det ene, bliver man også let vild med resten.

Albion står nemlig for både eksklusivt design og høj kvalitet med funktionalitet for øje. Det er udstyr i lækkert design, med lang holdbarhed og selv deres brugte sadler er efterspurgte.

Mange sadelmodeller fra Albion er opbygget omkring Albions patrenterede sadelbom “Adjusta-Tree”. Det gør, at sadlen kan tilpasses i bredden (indenfor et vist spænd og antal gange). Fx. i takt med hestens udvikling eller ved skift af hest.
Sadler, trenser og kandar: vælg selv hvordan du vil kombinere skind, pynt og farver og spænder på dit nye udstyr: fx. kantfarve /piping på sadlen, pandebånd m/u Zwarovskisten og blank lak, næsebånd m/u blank lak, farvet foring, tøjler og nakkestykke mv.

Alt udstyr fra Albion kan hjemtages på bestilling. Se udvalgte modeller i min workshop og få det fulde overblik på Albions hjemmeside, eller kontakt mig for nærmere information.

Albion har en lang række sadler indenfor både dressur, spring og trec. Sadlerne findes også i flere designs med mange kombinationsmuligheder indenfor materialer og mål.

Samtidig har de unikt koncept for sadlens grundliggende konstruktion. Et koncept som passer rigtig godt, til den moderne ridehestetype vi har i dag, og som giver mange individuelle tilpasningsmuligheder.

Gjorde, stigremme, underlag og grimer mm.: udvalget er stort hos Albion og hvorfor ikke gå “all in”? Så har du udstyr, der både holder, matcher og passer perfekt sammen de næste mange år!

Hos Albion findes der ikke en standard trense el. kandar. Du bestemmer selv, hvordan delene skal sammensættes. Bedre blir´ det simpelthen ikke!

Harry Dabbs

Sadelproducenten Harry Dabbs er en del af Vale Brothers Ltd. , som også producerer Jefferies sadlerne og du kan købe begge sadelmærker hos os.

Sadler og rideudstyr fra Harry Dabbs er af høj kvalitet og Harry Dabbs giver livstidsgaranti på deres sadelbomme. Sadelbommene kan justeres og panelerne er foret med filt på indersiden, hvilket giver nogle fordele i forhold til stopningens form og holdbarhed. Læs mere om Harry Dabbs

Q-Linn

Salget af sportsundertøj fra Hollandske Q-Linn buldrer derudaf i Australien samt en række andre europæiske lande. Vi synes at også de danske kvindelige ryttere såvel som andre danske sportsfolk skal have glæde af sportsundertøjet med maksimal bryststøtte og komfort – derfor er vi blevet dansk distributør, og søger forhandlere.

Slut med ryg- og nakkegener til storbarmede kvinder
Q-Linn sportsundertøjet er udviklet med særlig vægt på støtte af hele brystregionen. Det betyder at især storbarmede kvinder ikke får samme belasting af nakke og ryg under rideturen som ved brug af en almindelig BH. Resultatet er langt færre nakkegener og rygsmerter efterfølgende.

Lingeri og maksimal komfort
Der er kælet meget for design og komfort. Designet rummer både elegante blonde-, satin- og sporty varianter. Uanset model har BH´erne det til fælles, at skulderstropperne er udformet til at støtte ryg og bryster uanset rideturens tempo, bøjlen i alle BH´er lavet af 100% fleksibelt materiale og er samtidig blødt polstret.

Modvirker også ridevabler
Trusserne fra Q-Linn fås både i en boxer- og G-strengversion. Fælles for dem er det ultra bløde og sømløse, elastiske og svedtransporterende stof, der modvirker ridevabler mellem balderne.

Usynligt under hvidt tøj – smart til stævner
Er du stævnerytter, er det særligt smart at alle dele i undertøjsserien bl.a. fås i en lys violet farve, som er usynlig under hvidt tøj.

Samme passion og ambition
Alt hvad vi tilbyder vores kunder skal bidrage til den gode rideoplevelse. Og både brugerne og vi er vilde med Q-Linn undertøjets fantastiske egenskaber – det falder derfor helt i tråd med vores ambition. Ligeledes er det vigtigt for os, at vores leverandører selv har rødder i hesteverdenen, og derfor har samme passion som os – nemlig en passion for både heste og det gode håndværk.

Bliv forhandler af Q-Linn sportsundertøj
Har du en fysisk butik og lyst til at dedikere en del af din eller personalets tid til at hjælpe kvindelige ryttere og/ eller sportsudøvere med at finde deres nye favorit sports bh indenfor Q-Linns serie af kvalitets sports bh´er, er du velkommen til at kontakte os for mere information om dine muligheder for at blive forhandler.

q-linn-logo
Scroll til toppen