NÅR PASSION OG INTERESSE BLIVER TIL LIVSSTIL

Kender du til følelsen af at være så dedikeret omkring en sport – så det bliver en passion helt ind i sjælen og dit DNA – altså en livsstil?

Vi kender det kun alt for godt selv, og derfor har vi håndplukket et udvalg, som både lever op til høje krav om funktionalitet og kvalitet, og gør at du kan gå ´all in´ på lækkert udstyr – eksempelvis dametasker med detaljer fra ridningens verden.

Få opfyldt et ønske med et gavekort

Du kan også enten ønske dig, eller købe et gavekort, som et tilskud til at købe noget af det lækre udstyr du finder her i webshoppen.

Er det dyrt at gå ´all in´ ?

Her finder du ægte nicheprodukter, som giver dig de bedste muligheder for at ´gå all´ in på både funktionalitet og et lækkert design. Vi garanterer at du får kvalitet og holdbarhed i top, så du kan undgå kortsigtede løsninger og dyre fejlinvesteringer.

Smukke tasker med et strejf af hest og ridning

Er du i forvejen vild med Albions sadler – eller vil du bare gerne have en skøn designertaske, der holder, og som de fleste andre ikke har?

Så skal du skynde dig, hvis du skal nå at få fingrene i én af Albions limited edition mulberry-like dametasker, som indeholder masser af stilfulde riderelaterede detaljer.

Det er en stærkt vanedannende serie af skuldertasker, dametasker og håndtasker i elegante tidløse designs, og en prima læderkvalitet.

De både fuldender din stil, og kan holde til lidt af hvert i en hektisk hverdag gennem de næste mange år, uden at det kan ses på dem.

Business, pleasure eller cocktails? Her er taskerne der passer til det hele

Ride bh´er som er produceret af ryttere til ryttere

Q-Linn sportslingerie står som brand for effektive high support ride og sports bh´er i luksusudgave og lingerikvalitet, udviklet af ryttere til ryttere.

Det er markedets mest støttende ride bh´er – også hvis du har en stor barm. Og så gør det jo heller ikke noget at du både kan føle dig godt tilpas, og se godt ud, når du har dem på.

Du kan tilmed købe matchende sømløse, bløde og behagelige sportstrusser til. Med dem undgår du øm hud og vabler på de ellers sarte steder.

Gavekort til den passionerede rytter eller jæger

Et gavekort er den perfekte løsning, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge.

Det kan også være, at du ønsker at give et tilskud til gaven på ønskelisten, eller måske gerne vil give en påskønnelse i anden anledning.

Hos os kan gavekortet indløses ved køb af alle produkter og serviceydelser hos Sadelmager Jan Guldborg samt her på sadelmagerjanguldborg.dk uanset om den heldige modtager foretrækker de varer vi tilbyder indenfor ridning, jagt eller livsstil.

Nemt og hurtigt
Bestem selv beløbet > skriv en personlig hilsen > læg i kurven > køb > modtag mail med PDF > print
 gavekortet

Fri fragt fra 1200 kr.
30 dages returret.