Luksus sportsundertøj til ryttere i Danmark

Vi synes også at danske kvindelige ryttere og kvinder i andre sportsgrene skal have glæde af lækkert sportsundertøj med maksimal bryststøtte og komfort.

Salget af sportsundertøj fra Hollandske Q-Linn buldrer derudaf i Australien samt en række andre europæiske lande, og vi synes nu også danske kvindelige ryttere og andre sportsfolk skal have glæde af sportsundertøjet med maksimal bryststøtte og komfort.

Slut med ryg- og nakkegener til storbarmede kvinder
Q-Linn sportsundertøjet er udviklet med særlig vægt på støtte af hele brystregionen. Det betyder at især storbarmede kvinder ikke får samme belasting af nakke og ryg under rideturen som ved brug af en almindelig BH. Resultatet er langt færre nakkegener og rygsmerter efterfølgende.

Lingeri og maksimal komfort
Der er kælet meget for design og komfort. Designet rummer både elegante blonde-, satin- og sporty varianter.  Uanset model har BH´erne det til fælles, at skulderstropperne er udformet til at støtte ryg og bryster uanset rideturens tempo, bøjlen i alle BH´er lavet af 100% fleksibelt materiale og er samtidig blødt polstret.

Modvirker også ridevabler
Trusserne fra Q-Linn fås både i en boxer- og G-strengversion. Fælles for dem er det ultra bløde og sømløse, elastiske og svedtransporterende stof, der mindsker risikoen ridevabler mellem balderne.

Usynligt under hvidt tøj – smart til stævner
Er du stævnerytter, er det særligt smart at alle dele i undertøjsserien bl.a. fås i en lys violet farve, som er usynlig under hvidt tøj.

Samme passion og ambition
Alt hvad vi tilbyder vores kunder skal bidrage til den gode rideoplevelse. Og både brugerne og vi er vilde med Q-Linn undertøjets fantastiske egenskaber – det falder derfor helt i tråd med vores ambition. Ligeledes er det vigtigt for os, at vores leverandører selv har rødder i hesteverdenen, og derfor har samme passion som os – nemlig en passion for både heste og det gode håndværk.

Se Q-Linn sportsundertøjet her

Scroll til toppen

20 ÅRs jubilæum Åbent hus d. 29.+30. august

Vi kan fejre 2o års jubilæum i år og det sker bl.a. med et Åbent Hus arrangement d. 29 og 30. august. . Dog m. tilmelding og begrænset antal deltagere pga. Corona. Se hvad du kan opleve og tilmeld dig her…