Nyt sportsundertøj er med på messen Hest & Rytter

Skal du til Hest & Ryttermesse i Herning i år? Så kom og besøg vores stand i hal F, find din favorit sports-bh blandt det store udvalg, prøv den i vores prøverum, hop rundt og mærk forskellen. Bagefter kan du endda købe den med messerabat på standen.

Skal du til Herning på Hest & Ryttermessen i 2020? Så kig forbi på vores stand, og oplev det nye sportsundertøj fra Q-Linn, som  får fuld fokus på vores stand (stand nr 5360 i Hal F). Her kan du selv finde din egen favorit blandt de mange modeller, prøve, test, hoppe rundt og mærke forskellen (det sker selvfølgelig i prøverummet!). Og synes du om det (det er vi ret sikre på at du gør!)? Så kan du købe din nye sports-bh med messerabat på standen – endda inklusiv et par gratis sportstrusser efter eget valg. What´s not to like?

Se hele udvalget af Q-Linn sportsundertøjet på webshoppen her og læs mere om vores stand på Hest& Rytter her

Banner_new

Sportsundertøjets egenskaber og fordele

Lingeri og maksimal komfort
Der er kælet meget for design og komfort. Designet rummer både elegante blonde-, satin- og sporty varianter.  Uanset model har BH´erne det til fælles, at skulderstropperne er udformet til at støtte ryg og bryster uanset rideturens tempo, bøjlen i alle BH´er lavet af 100% fleksibelt materiale og er samtidig blødt polstret. Samtidig har Bh´en den nødvendige plads i skålen, så du ikke føler at  hele brystregionen trykkes flad og klemmes hårdt mod brystkassen. 

Slut med ryg- og nakkegener til storbarmede kvinder
Q-Linn sportsundertøjet er udviklet med særlig vægt på støtte af hele brystregionen. Det betyder at især storbarmede kvinder ikke får samme belastning af nakke og ryg under rideturen som ved brug af en almindelig BH. Resultatet er langt færre nakkegener og rygsmerter efterfølgende.

Modvirker også ridevabler
Trusserne fra Q-Linn fås både i en boxer- og G-strengversion. Fælles for dem er det ultra bløde og sømløse, elastiske og svedtransporterende stof, der mindsker risikoen ridevabler mellem balderne.

Usynligt under hvidt tøj – smart til stævner
Er du stævnerytter, er det særligt smart at alle dele i undertøjsserien bl.a. fås i en lys violet farve, som er usynlig under hvidt tøj.

Samme passion og ambition
Alt hvad vi tilbyder vores kunder skal bidrage til den gode rideoplevelse. Og både brugerne og vi er vilde med Q-Linn undertøjets fantastiske egenskaber – det falder derfor helt i tråd med vores ambition. Ligeledes er det vigtigt for os, at vores leverandører selv har rødder i hesteverdenen, og derfor har samme passion som os – nemlig en passion for både heste og det gode håndværk.

Scroll til toppen

20 ÅRs jubilæum Åbent hus d. 29.+30. august

Vi kan fejre 2o års jubilæum i år og det sker bl.a. med et Åbent Hus arrangement d. 29 og 30. august. . Dog m. tilmelding og begrænset antal deltagere pga. Corona. Se hvad du kan opleve og tilmeld dig her…