OM OS

Vi har en passion for heste og det gode håndværk…

ALLE FORTJENER LIDT LUKSUS

Der må gerne være plads til lidt luksus, og følelsen at være dejligt og rigtig godt klædt på med lækkert og perfekt tilpasset udstyr, hvad enten du er passioneret rytter, jæger eller bare elsker at forkæle dig selv, og den du holder af!

Og det er vores vision at hjælpe dig med lige præcis dét, uanset om du efterspørger rådgivning om sadlen til din hest eller services og produkter som kan hjælpe dig med til at udøve din passion.

Intet ved sadelrådgivningen, sadelmageriet eller de produkter du finder på webshoppen, er overladt til tilfældighederne. Der er kælet for både funktionalitet, kvalitet, detaljerne i design, materialevalg og den lange holdbarhed. Vi vælger kun at tilbyde produkter fra nogle af de bedste leverandører, som har den samme passion som os – nemlig en passion for heste, naturen og kompromisløst godt håndværk.

Alle aktiviteterne i Lundegaard I/S og udlevelsen af vores egen passion udspringer fra vores  ejendom Lundegaard, som er idyllisk beliggende i Sydsjællands smukke kuperede terræn med skov, remiser, bakker og dyr omkring os.

Tina Bjerregaard og Jan Guldborg

INTERNATIONALE STANDARDER

Sadelmager Jan Guldborg er medlem af den engelske brancheforening (sadelmagerlaug) Society Of Mastersaddlers (SMS). Det er din garanti for, at Jan i håndværksarbejde og rådgivning overholder internationale standarder og kvalitetskrav – herunder også Society Of Mastersaddlers Code of conduct.

Jan Guldborgs faglige titel er Mastersaddler, som er den højest opnåelige titel hos Society Of Mastersaddlers. Det er samtidig din sikkerhed for fagligt anerkendte kompetencer og stor erfaring indenfor både sadelkonstruktion og sadeltilpasning.

DET DU IKKE FINDER HOS NOGEN ANDEN SADELMAGER I DANMARK

Sadelmager Jan Guldborg har deltaget i flere konkurrencer under Society Of Mastersaddlers og blandt andet har Jans sadler vundet guld, sølv og bronzmedalje ved den kunkurrence, som Society of Mastersaddlers afholder årligt i den ikoniske bygning Saddlers Hall i London. Ja faktisk hænger den ene af Jan Guldborgs sadler i en udstillingsmontre i Saddlers Hall, efter en anmodning fra Society Of Mastersaddlers om udlån af sadlen.

Jan Guldborg er den eneste sadelmager i Danmark, som både er Mastersaddler og samtidig anerkendt som læremester under den engelske sadelmageruddannelse. I sin tid som sadelmager hos Gardehusarregimentets Hestekadron har Jan Guldborg uddannet hele fire nye sadelmagere, som alle har bestået den engelske eksamen til Qualified saddler.

Sadelmager Jan Guldborg har desuden en fortid både som aktiv konkurrencerytter, professionel rideinstruktør og knap 20 år som sadelmager for  Gardehussarregimentets Hesteskadron 100 heste og deres udstyr. Og det er netop dét, der er grundlaget for Jan Guldborgs håndværk og rådgivning.

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)