Patrontasker

Patrontasker

Sortimentet indenfor jagtudstyr har vi nøje udvalgt, med fokus på ekstremt godt håndværk, højeste kvalitet, komfort, lang holdbarhed og modstandsdygtighed overfor vejret.  Det bliver simpelthen ikke bedre!

Så uanset om du er til letvægtskanvas eller læder, ja så er geværhylstrene og de patrontasker, som du finder her nedenfor bestemt værd at se nærmere på.

Som med alt andet udstyr fra Albion, er deres jagtudstyr  fantastisk. Både når det gælder udseende og kvalitet. Og vi har netop valgt at tilbyde jagtudstyr fra Albion, fordi vi mener, at der gerne må være plads til lidt luksus når det gælder din passion!

Men pas på, for det er let at blive afhængig, både af det smukke design og den ekstremt gode kvalitet! Og er du i tvivl om det er noget for dig? Så husk at udstyret findes i hele tre serier med flere farvevarianter, og der er mulighed for 14 dages fortrydelsesret (hvis blot du undlader at få dine initialer indgraveret).

Field kollektionen: Stilfulde geværhylstre og patrontasker i et elegant mix af letvægtskanvas og læder samt blød og lækker foring.

Virtue kollektionen: Elegante geværhylstre og patrontasker i kraftigt fuldgarvet læder med blød og lækker foring. Høj kvalitet og godt engelsk sadelmagerhåndværk hele vejen igennem!

Classic kollektionen: En suverænt overlegen kollektion af geværhylstre og patrontasker i både udtryk og kvalitet. Her køber du ikke bare premium jagtudstyr, men jagtudstyr for livet.

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)