Privatlivspolitik

sådan håndterer vi persondata

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Sadelmager Jan Guldborg c/o Lundegaard I/S, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig og fremsende bekræftelse og faktura elektronisk. 

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, modtager du en bekræftelse pr. mail på, at vi fremover vil sende dig en mail når vi har nyt at fortælle. Disse mails er en del af markedsføringen af de varer og ydelser, som du kan købe hos os. Du kan altid framelde dig vores nyhedsbrev igen via en link i bunden af hver nyhedsmail.

Personoplysningerne registreres hos Sadelmager Jan Guldborg c/o Lundegaard I/S og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejerne og de ansatte i Sadelmager Jan Guldborg c/o Lundegaard I/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Sadelmager Jan Guldborg c/o Lundegaard I/S er: Tina Bjerregaard Jensen

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Sadelmager Jan Guldborg,  c/o Lundegaard I/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til vores kontor pr mail.

Cookies
På www.sadelmagerjanguldborg.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på www.sadelmagerjanguldborg.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Sadelmager Jan Guldborg c/o Lundegaard I/S’s hjemmeside.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.