Q-linn

Eksklusivt sportsundertøj i Danmark

Velkommen til Q-Linn sportslingerie i Danmark

Vi mener at danske kvinder og unge piger indenfor både ridning og andre sportsgrene skal have de bedste forudsætninger for at dyrke deres passion – derfor er vi blevet dansk distributør af Q-Linn sportslingerie. Her får du maksimal støtte og komfort uden at gå på kompromis et både sporty og elegant look. 

Tina Bjerregaard, salgsansvarlig hos Sadelmager Jan Guldborg

Sportsundertøjet fra Hollandske Q-Linn Sportslingerie er udviklet af ryttere og allerede populært i Australien samt en række andre europæiske lande. 

Q-Linn sortimentet består af high support sports bh´er og trusser i lingeriekvalitet og dækker over flere Bh-modeller i et meget stort størrelsesspænd. Der er med andre ord en sports bh (og matchende sportstrusser) til de langt de fleste kvinder med en aktiv livsstil, og som gerne vil passe godt på sig selv!

NYHED 2021 Sports Bh model Cannes. Fås i to farver og mange størrelser fra 70 - 100 cm og B til I skål

sports bh "CANNES" - nyHED 2021

flere varianter - 55 størrelser - alle med stor støtte og høj komfort

Testrytterne er begejstrede - se med her...

Bliv forhandler af Q-Linn sportslingere

Vores mål er at etablere Q-Linn som et velkendt brand idenfor sportsundertøj i Danmark, derfor ønsker vi at etablere et netværk af forhandlere med fysiske butikker, hvor sportsundertøjet kan blive vist frem, og kunder kan komme for at se udvalget og prøve sports bh´erne inkl.  god vejledning.

Har du en fysisk butik med et højt serviceniveau, og som enten henvender sig til ryttere eller andre sportsaktive, et solidt kundegrundlag og vil du hjælpe med at udbrede kendskabet til de fantastisk effektive sports Bh´er fra Q-Linn sportlingerie? Så kan det være dig og din butik, vi søger som ny forhandler.  

Fortæl os hvad du kan tilbyde i et samarbejde, og hør mere om dine muligheder for at blive forhandler af Q-Linn sportlingerie hos Tina Bjerregaard, som er ansvarlig for Q-Linn sportlingerie i Danmark.

Kontakt

Har du spørgsmål om Q-Linn sports bh´erne, korrekt Bh-fitting, dine muligheder for at blive forhandler mm?  Så kontakt salgsansvarlig Tina Bjerregaard på tlf. 21 42 50 00 (træffes alle hverdage), eller send os en besked her.

Tina Bjerregaard er ansvarlig for Q-Linn sportlingerie i Danmark. (Foto: Liselotte Enggård Jacobsen, Omnihorse)

Har du allerede en Q-Linn sports Bh? Del din oplevelse med andre...

Hvis du allerede er den heldige ejer af en Q-Linn sports bh vil både vi, og andre der overvejer at købe, elske at høre fra dig. Du kan sende os din produktanmeldelse via linket her nedenfor…

Q-linn all sports
Scroll til toppen