Q-LINN

Eksklusivt sportsundertøj i Danmark

VELKOMMEN TIL Q-LINN SPORTSLINGERIE I DANMARK

“Vi mener at danske kvinder og unge piger indenfor både ridning og andre sportsgrene skal have de bedste forudsætninger for at dyrke deres passion – derfor er vi blevet dansk distributør af Q-Linn sportslingerie. Her får du maksimal støtte og komfort uden at gå på kompromis med et sporty og elegant look.”

 

Tina Bjerregaard, salgsansvarlig hos Sadelmager Jan Guldborg

Internationalt brand – udviklet af professionelle ryttere

Sportsundertøjet fra Hollandske Q-Linn Sportslingerie er udviklet af ryttere og allerede populært i Australien samt en række andre europæiske lande. 

Q-Linn sortimentet består af high support sports bh´er og trusser i luksuskvalitet og dækker over flere high support Bh-modeller i et meget stort størrelsesspænd – også til stor barm. Faktisk er der helt op til 55 størrelser indenfor den enkelte bh model. 

Der er med andre ord en sports bh (og matchende sportstrusser) til de langt de fleste kvinder, både de helt unge og de modne.

q-linn
Q-Linn black laugh

NYHED 2021 Sports Bh model Cannes. Fås i to farver og mange størrelser fra 70 – 100 cm og B til I skål

SPORTS BH “CANNES” – NYHED 2021

Q-linn - Ride BH

FLERE VARIANTER – 55 STØRRELSER – ALLE MED STOR STØTTE OG HØJ KOMFORT

Q-Linn sportslingerie er udviklet af ryttere – det har givet en unik fokus på en Bh der kan give maksimal støtte under sport med stor tyngdepåvirkning af brystregionen. Samtidig skal de være behagelige at have på i mange timer dagligt. 

Alle kvinder er forskellige, derfor er der udviklet flere modeller og designs – og mere er på vej!

  • Fås i mange størrelser – også til stor barm.
  • Omkreds str. 65 cm til 100 cm og skål str. B til I (ikke alle Bh modeller fås i alle størrelse – se produktbeskrivelser for mere info)
  • Matchende sømløse trusser kan tilkøbes

VIDEO: Testrytterne er begejstrede – se med her…

Bliv forhandler af Q-Linn sportslingere

Vores mål er at etablere Q-Linn som et velkendt brand idenfor sportsundertøj i Danmark, derfor ønsker vi at etablere et netværk af forhandlere med fysiske butikker, hvor sportsundertøjet kan blive vist frem, og kunder kan komme for at se udvalget og prøve sports bh´erne inkl.  god vejledning.

Har du en fysisk butik med et højt serviceniveau, og som enten henvender sig til ryttere eller andre sportsaktive, et solidt kundegrundlag og vil du hjælpe med at udbrede kendskabet til de fantastisk effektive sports Bh´er fra Q-Linn sportlingerie? Så kan det være dig og din butik, vi søger som ny forhandler.

Fortæl os hvad du kan tilbyde i et samarbejde, og hør mere om dine muligheder for at blive forhandler af Q-Linn sportlingerie hos Tina Bjerregaard, som er ansvarlig for Q-Linn sportlingerie i Danmark.

 

Kontakt

Har du spørgsmål om Q-Linn sports bh´erne, korrekt Bh-fitting, dine muligheder for at blive forhandler mm?  Så kontakt salgsansvarlig Tina Bjerregaard på tlf. 21 42 50 00 (træffes alle hverdage), eller send os en besked her.

Stort udvalg af Ride BH'er

Tina Bjerregaard er ansvarlig for Q-Linn sportlingerie i Danmark. (Foto: Liselotte Enggård Jacobsen, Omnihorse)

Q-linn

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)