Returnering

Hvis du har fortrudt dit køb...

Om vores muligheder for Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på sadelmagerjanguldborg.dk 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; 
– har modtaget din vare 
– får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved henvendelse til os pr. mail, husk at oplyse dit ordre nr. 

Husk også at vedlægge returseddel når du sender varen retur.

Vi kan desværre ikke tilbyde at ombytte en vare, men beder dig i stedet bestille den nye vare via vores webshop. Såfremt du har spørgsmål eller særlige ønsker til den nye variant, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Hvis din returnering drejer sig om en reklamation gælder særlige forhold, som du kan læse mere om i vores Handelsbetingelser.

Undtagelser – ingen returret på personaliserede varer

Hvis du har valgt at få personaliseret den vare du har købt – fx. at få indgraveret initialer – bortfalder fortrydelsesretten.

Returneringsfrist

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, men kan bestille en returlabel til 50 kr. via sadelmagerjanguldborg.dk. Tilbuddet om køb af returlabel til 50,- kr. gælder dog kun forsendelse med GLS, og kræver derfor, at du indleverer din returpakke på et af GLS´ mange indleveringssteder. Du kan bestille din returlabel her.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, således den fremstår i lige så flot stand som du modtog den

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Returnering sker til vores adresse – husk at vedlægge vores returseddel med tydelig info om, at du ønsker pengene retur. 

Lundegaard I/S
Everdrupvej 27
4733 Tappernøje

For at lette behandlingen af din returnering beder vi dig huske at vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse el. faktura.

Bemærk at varer som sendes per efterkrav vil blive afvist.

Varens stand, når du sender den retur 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug og husk også at sende den retur i original emballage.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.