RIDEUDSTYR TIL FLERE GODE RIDEOPLEVELSER

Her finder du rideudstyr, der emmer af kvalitet. Sortimentet er ikke stort, men nøje udvalgt til dig, der er passioneret rytter, ønsker de bedste rideoplevelser og kun vil det bedste for din hest.

Høj kvalitet gi´r sikkerhed for gode oplevelser

Du bruger mange timer på din passion, derfor skal de også være fyldt med glæde og gode rideoplevelser. 

Dem, der ikke selv har samme passion ved ikke altid, hvad det betyder, men dét gør vi! Hesten skal have det bedste, og du skal have gode rideture.

Sadler

Trenser og kandarer fra Finesse bridles

Tilbehør

Læderpleje

Q-Linn ride bh’er

Q-Linn ride trusser

Kvalitet, du kan mærke

– gør en forskel i hverdagen.

Lækre materialer

– der er rare for hest og rytter.

Lang levetid

– skabt af godt håndværk.

Kvalitetssadler fra bl.a. Albion, Harry Dabbs, Jeffries og Fairfax

Det er sadler af høj håndværksmæssig kvalitet, som er bygget til en lang levetid og på stolte traditioner. Udviklet af passionerede og erfarne specialister.

Det er vigtigt, at du får den helt rigtige sadel til din hest. Personlig rådgivning og en faglig vurdering af match mellem hest og rytter er et must, og derfor vi sælger ikke sadler fra webshoppen. Men du kan læse om vores sortiment og sadlernes individuelle styrker.

Alle sadler tilpasses ved levering, så de ligger korrekt på hesten.

Finesse Bridles trenser og kandarer med mere hestevelfærd

Hos os finder du et meget stort udvalg af de elegante trenser og kandarer fra danske Finesse Bridles.

Finesse Bridles er til alle heste uanset niveau og disciplin. Og de er valgt til vores sortiment fordi det specielle og trykaflastende nakkestykke har vist dokumenteret effekt på hestens velfærd under ridning uanset hestens niveau og ridedisciplin.

Du er heller ikke i tvivl om producentens store passion for lækkert design, når du ser det store udvalg af modeller og farvekombinationer af det unikke hovedtøj. Her er et hovedtøj for enhver smag.

Tilbehør til sadel, trense og rytter

Hos os finder du et eksklusivt udvalg af tilbehør, som f.eks. stigremme, bandager, gjorde og  sadelunderlag fra engelske Albion samt flere varianter af swarovski pandebånd og tøjler fra Finesse Bridles.

Alt sammen i lækre, holdbare materialer og høj håndværksmæssig kvalitet.

Udvalgt og skabt med omtanke, som giver dig de små, vigtige detaljer og finesser, og fuldender oplevelsen af kvalitet, etik og godt håndværk.

Den bedste læderpleje

Skal dit rideudstyr i læder holde i mange år og blive ved med at syne og føles lige så lækkert, som da det var nyt, selv under de omskiftelige danske vejrforhold?

Så er det en god idé, at du investerer i ordentlige rengørings-, imprægnerings- og plejeprodukter til læder. Og at du er opmærksom på at rengøre og pleje dit udstyr regelmæssigt.

Vi har håndplukket dét, som vi mener er de bedste plejemidler til dit udstyr. Effektive og plejende, men alligevel skånsomme.

Effektiv rengøring

– fjern snavs og rengør i dybden.

Den bedste pleje

– plej og beskyt dit læder.

Praktiske plejepakker

–  alt hvad du skal bruge.

Det rigtige rideudstyr gør hele forskellen

Det er samspillet mellem hesten, rytteren og korrekt valgt af rideudstyr, som skaber den bedste rideoplevelse og de bedste resultater til konkurrencer og stævner.

Du vil kun det bedste for din hest

Uanset hvilket plan du dyrker ridesport på, og om du er mest til dressur, spring, millitary, distanceridning eller ture i terrænet, og om du er professionel rytter eller amatørrytter, så ved du, at de bedste rideoplevelser og resultater opnås i et tæt forening mellem hesten, dig selv og sadlen og det øvrige rideudstyr, du anvender.

Derfor ved du også, at det handler om at vælge det udstyr, som passer bedst til netop din hest og dig.

Udstyr, som gør det muligt at tage højde for sarte muler, sæsonmæssige udsving i hestens foderstand, muskulatur, størrelse, alder og mange andre forhold.

For hesten er et levende væsen, der – ligesom dig selv – yder mest optimalt, når den får de bedste arbejdsbetingelser, uanset hvilke forhold du rider under, og hvilken form for ridesport du dyrker.
Derfor er det kun det bedste af det bedste, der er godt nok.

Det er de små detaljer, der gør hele forskellen

Hos sadelmager Jan Guldborg synes vi, derfor også at det er ærgerligt, hvis du bruger dine penge på rideudstyr, som begrænser både din hest og dig selv i at opnå de resultater, du drømmer om.
Samtidig ved vi også godt, at det kan være svært at foretage det perfekte valg, selvom du har gjort dig umage og brugt rigtig lang tid på at sætte dig ind i tingene.

Det er nemlig tit de små, tekniske detaljer ved sadlen, trensen, biddet eller stigbøjlerne, som gør hele forskellen. Selv en lille ting kan gøre en stor forskel.

For ligesom dig selv, yder hesten ikke optimalt, hvis der er noget, som generer eller ikke sidder ordentligt, når den er i ”arbejdstøjet”.

Udvalgt af erfarne og passionerede hestefolk

Hos Sadelmager Jan Guldborg er vi drevet af en passion for ridning og det gode håndværk.
Derfor er vi ekstra kræsne med, hvilket rideudstyr og rideudstyrsbrands vi tilbyder til vores kunder.

Udstyret til både hest og rytter skal:
• Ikke kunne skade eller give gener
• Give dig den bedste kontakt med hesten
• Være i en håndværksmæssig god kvalitet
• Kunne holde til dagligt brug i mange år

Faktisk sælger vi kun rideudstyr, som vi selv bruger og som vi har gode erfaringer med. Både under ridningen, og når vi tager de faglige briller på og tjekker op på læderkvalitet, syninger, fyld og andre vigtige parametre for rideoplevelsen og holdbarheden af produkterne.

Det er din garanti for, at du kun finder det bedste af det bedste rideudstyr i vores webshop.

Udstyr udvalgt med passion for hest og rytter

Som sadelmager med mange års erfaring og den højeste rang som Master Saddler hos The Society of Master Saddlers har sadelmager Jan Guldborg en unik specialviden omkring sadler og andet udstyr til din hest.

Medejer Tina Bjerregaard har ligeledes mange års erfaring med professionel træning, ridning og pasning af både top dressur- og springheste, avls- og ungheste.

Fri fragt fra 1200 kr.
30 dages returret.