HIGH SUPPORT RIDE-  OG SPORTS BH´ER

Med en high support ride bh fra Q-Linn sportslingerie får du både støtte, aflastning og høj komfort, uden at du behøver at gå på kompromis med et lækkert, smart og feminint design.

Træt af gener i ryg, nakke og skuldre efter sport, fladtrykt barm, blå el. røde mærker og øm hud?

Det kan undgås hvis du vælger det rigtige rideundertøj…

SORtiment af ride- og sports bh´er fra Q-Linn sportslingerie

Q-linn´s high support ride og sports bh´er til dig, der gerne vil passe godt på dig selv.

Du får den rigtige bryststøtte under sport, uanset om du er ung rytter eller voksen kvinde. Og der er en bh til dig, uanset om du har stor eller lille barm.

 

Op til 65 størrelser. Flere smarte designs, åndbare og svedtransporterende stoffer i bedste lingerikvalitet.

Og der findes kan matchende silkebløde, svedtransporterende sportstrusser.

Se hvad andre siger om ride bh´erne fra Q-Linn Sportslingerie…

Smarte og funktionelle ride- og sports bh´er til kvinder – stor og lille barm & uanset alder

En Q-LINN Ride bh er til dig, der gerne vil passe godt på dig selv, uden at du behøver at gå på kompromis med hverken komfort og elegant feminint design.

Her kan du købe effektive high support ride- og sports bh´er, uanset om du er ung ridepige eller voksen kvinde, og også i både små og store størrelser.

Der er ride bh´er fra str. 65 til 100 cm i omkreds og B til I skål.

Er du i tvivl om størrelsen? Så bestil et af vores fittingsæt og få lov at prøve flere størrrelser derhjemme i fred og ro.

Er du stadig i tvivl om Q-Linns ride bh´er også er noget for dig?

High support sports bh´er lavet til ridning

Q-LINN sportslingerie har markedets mest støttende ride bh´er – også hvis du har en stor barm.

Det er effektive high support bh´er som kan bruges til dressur, millitary, og spring, men også alle andre ride og sportsdiscipliner – selv under de lange dage i stalden med meget forskellig fysisk krævende aktivitet.

SE I VIDEOEN…
6 kvindelige ryttere har testet Q-Linn ride bh´erne. Se og hør hvad de fortæller om deres oplevelse med en Q-linn high support ride bh.

FUNKTIONELT LINGERI

– aflaster, støtter og mindsker risikoen smerter og gener efter sport

MANGE STØRRELSER

– i alt op til 55 størrelser.
Fra B til I skål og 65 til 100 cm.

FÅ EN RIDE BH DER PASSER

– tag dine mål og tjek måleskema, bestil fittingsaæt eller 1:1 fitting i vores showroom

Hvilken ride Bh passer bedst til dig?

En ride bh skal sidde perfekt for at yde den mest optimale støtte og beskytte bryster, ryg, skuldre og nakke bedst.

Med 3 modeller /serier, op til 65 størrelser og gode tilpasningsmuligheder, er der en god chance for et match til langt de fleste kvinder. Og du kan sagtens få hjælp til at finde den Q-LINN sports-bh, der passer præcis til dig, hvis du gerne vil prøve før du køber.

Bh-fittingsæt

Bestiller du et Sports-bh fittingsæt, får du tilsendt op til 5 sports-bh’er omkring din størrelse. Så kan du finde den helt rigtige størrelse i ro og mag hjemme foran spejlet.

Personlig bh-fitting

Book tid til en personlig sports-bh fitting med vores Q-LINN Sportslingerie sports-bh specialist Tina Bjerregaard. Det kan foregå online eller i vores showroom i Tappernøje på Sydsjælland.

2 slags matchende Q-linn ride- og sportstrusser

Forkæl dig selv med de matchende, sømløse og silkebløde, sporty trusser, som findes i både en G-streng og boxershorts variant.

Med de lækre ride- og sportstrusser undgår du generede sømme og vabler på sart og følsom hud efter fx ridning eller cykling.

Sådan bestiller du sportsundertøj i webshoppen

1. Find den rigtige model

– spørg eller tjek måleskemaet og bestil den rigtige størrelse.

2. Vi pakker og sender

– typisk går der 1-2 hverdage fra du har bestilt.

3. Få en bedre sportsoplevelse

– slip for en urolig overkrop og gener for bryster, ryg og nakke

Q-linn Sportslingerie er til dig, der gerne vil passe godt på dig selv…

– uanset om du er ung eller moden kvinde, og om du har lille eller stor barm.

Pas godt på dig selv og få en bedre oplevelse når du dyrker din sport

Hvad enten du dyrker en aktiv fritidsinteresse eller har et hårdt fysisk arbejde i hverdagen, er det vigtigt, at du passer godt på hele din krop. Det gir´ både større velvære og mindre slid på kroppen.

En lige så vigtig del af din krop

Dyrker du en aktiv fritidsinteresse, som ridning, løb, mountainbike, yoga, fitness, tennis, badminton, golf eller har du en meget aktivt friluftsliv og et hårdt fysisk arbejde, har du sikkert allerede investeret i meget af det helt rigtige udstyr til formålet, som hjelm, tøj, specielle støvler eller sko og lign.

Men hvad med brysterne?

Forskning har vist at brysterne går i selvsving, når du først er i fuld bevægelse og f.eks. løber, hopper, springer eller rider. Det gælder også de helt små bryster.

Går ud over din opstilling i sadlen

Og for dig, der er rytter, er der også en anden ligeså uheldig konsekvens, hvis du undlader at bruge en rigtig god og støttende ride bh: du får nemlig en mere urolig opstilling i sadlen, og dermed bliver rideturen mere ubehagelig for både dig og din hest, end den behøver at være.

Det kan give hængebryster på sigt

Sport belaster det særlige bindevæv, som opretholder brysternes form og indhold.

Ved vedvarende hård fysisk belastning kan de store og mange svingninger give smerter både i brysterne og i ryggen. På sigt kan det ende med at give dig både store gener og hængebryster.

Så hvorfor ikke beskytte brysterne lige så godt som resten af din krop?

Hvad med kroppens andre sarte steder?

Men brysterne er ikke de eneste dele af din krop, der er ekstra udsat, når du dyrker en aktiv sport.
For der er ikke noget værre end at have underbukser på, hvor sømmen eller stoffet generer og måske ligefrem giver smerter og irriteret hud.

Derfor fortjener de mere sarte steder på din krop også en bedre beskyttelse, når du dyrker en aktiv sport eller arbejder hårdt.

Endelig en sports-bh, der forstår dig

Det kan være, du allerede har prøvet en sports-bh og har sagt ”Nej tak!”. For traditionelle sports-bh’er klemmer og giver tit en flad barm – og har et nærmest ikkeeksisterende design. De findes typisk også kun i ganske få størrelser.

Det gør det hollandske sportslingerimærke Q-LINN noget ved. Her får du sportsundertøj i et lige så flot design, og en lige så lækker kvalitet som de allermest fornemme og elegante lingerimærker. Sport bh´erne findes med og uden bh-bøjle. Og så er der en stort antal størrelser du kan vælge imellem – hele 55 størrelser fra B skål til I skål og 65 cm til 100 cm i omkreds.

Det er kort sagt sportstøj i den absolutte luksusklasse, som du egentlig ikke har lyst til at tage af, når du er færdig med at dyrke din sport. Dermed behøver du ikke at gå på kompromis med din næste sport bh.

Støtter og viser dine kvindelige former

Q-LINNs sports-bh’er støtter op, holder fast og passer på dit brystvæv. Men de bevarer også dine kvindelige former – og fås i et utal af forskellige størrelser med mange indstillings- og tilpasningsmuligheder.

Så der er næsten med garanti en sports-bh fra Q-LINN, der også passer til dig.
Samtidig sørger de specieldesignede skulderstropper for, at du ikke får røde mærker eller smerter på hverken nakke, skuldre eller ryg – heller ikke selv om det er gået vildt for sig i din sportsgren.

Beskytter kroppens sarte steder

Q-LINN har også en serie af lækre trusser og boxershorts til både sport og dig med en aktiv fritid. De er sømløse og åndbare, så du slipper for både hudirritation og sadelsmerter, hvis du rider eller cykler.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kan sportsundertøjet byttes?

Ja, du har både 30 dages returret og vi tilbyder at bytte til en ny bh størrelse og/ eller bh model, hvis den første du modtager skulle vise sig ikke at være det rigtige match til dig.

Vi anbefaler altid at du i så fald ringer til Tina iunden du returnerer , så vi  sammen kan  sikre et match i anden omgang.

Hvad er forskellen på en sports bh og en sports top?

Forskellen mellem en sports bh og sports top er først og fremmest størrelsesudsnittet – og dermed udvalget. En rigtig sports bh fås i de gængse bh-mål, hvor der er forskellige mål for både skålstørrelser og omkreds.

Sports toppe har derimod typisk et lille udsnit af størrelser efter skalaen small-medium-large (og naturligvis eventuelt XS til XL eller XXL).

Det betyder, at du får langt flere muligheder for at finde den helt rigtige kombination af størrelse og støtte til hold på formenerne under sport (uden at blive mast flad), med en sports bh frem for en sports top.

Hvad betyder high support ?

High support er et udtryk for ekstrem støtte og en stor grad af aflastning.

Hvordan finder jeg den rigtige Q-Linn ride og sports bh størrelse?

Ja, vi ved det godt – det kan være rigtig svært at købe sports bh´er på nettet!

Men når det er sagt, så er der hjælp at hente i vores vejledende størrelsesskema, ligesom du kan bestille et fittingsæt hos os og /eller booke en 1:1 sports bh fitting session med Tina Bjerregaard.

Faktisk, er det meget vigtigt, at du får en sports bh, der sidder præcis som den skal – ellers kan den ikke yde den optimale støtte og komfort på samme tid. Vi guider dig personligt hele vejen lige fra valg af model til valg af størrelse, og bytter gerne, hvis du får brug for det!

Hvad vil det sige at en bh bøjle er fleksibel?

I nogle af sports bh modellerne fra Q-LINN sportslingerie er der en fleksibel titanium bøjle.

Det er en patenteret type bh bøjle, som (udover at give ekstra stabilitet) ubesværet følger kroppen under sports og anden bevægelse. Derfor er den et meget behageligt alternativ til almindelige bøjle bh´er, og næsten ikke mærkbar.

Er din sports-bh tilpasset korrekt og sidder som den skal? Så kan du gå med sådan bøjle-bh i mange timer dagligt, uden at mærke det mindste til den.

Er bryderryg og racerback det samme?

En racerback er det samme som en såkaldt bryderryg. Begge dele er også en ekstra skulderstrop-funktion i sports bh´er, som er med til at sikre ekstra støtte af hele brystregionen under sport.

Fordele ved raceback lukning
Hvis spændet er placeret korrekt, bidrager denne type rygspænde på en sports bh bidrager med stor komfort, ekstra meget støtte og stabilitet i bh´en til især storbarmede unge piger og kvinder.

Ulemper ved racerback lukning
Hvis mobiliteten er begrænset i dine skulderled, kan sådan en sports bh med bryderryg / racerback, godt være en udfordring at lukke spændet på. Nogle løser dette ved at lukke det øverste spænde først og det nederste til sidst. Andre får hjælp eller vælger en anden high support sports bh type (fx. modellen `Cannes´, som er en high support ride- og sports bh uden racerback.)

Hvor længe holder en Q-Linn sports bh?

Vi har tendens til at bruge godt tøj rigtig meget , det samme gælder når først du har fundet en god sports bh.  Og din ride- og sports bh har en vigtig funktion at udføre. Det betyder også at du skal være OBS på at udskifte den når tid er, for at have glæde af den maksimale komfort og støtte.

Du kan regne med at din Q-Linn sports bh holder 1 – 1,5 år – alt efter hvordan og hvor ofte du bruger den samt hvor nøje du følger vaskeanvisningen (der medfølger en gratis vaskepose til alle Q-LINN sports bh´erne, og det er ikke uden grund. Din sports bh kan godt tåle maskinvask, men den har brug for optimal beskyttelse for at passe på den fleksible bh-bøjle (ikke alle bh´er), spænder og kroge.

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse sports trusser?

Sports trusserne fr Q-LINN er små i størrelserne – læs derfor beskrivelsen grundigt før du bestiller.

Hvad dækker garantien på en Q-Linn sports bh?

Garantien på din Q-linn sports bh dækker ikke slitage som er normalt forekommende eller fremkommet som følge af fejlagtig brug eller vask.

Følg derfor vaskeanvisningerne nøje og sørg for at du bruger en korrekt tilpasset bh.

Hvor længe dækker garantien?

En sports bh er stykke funktionsundertøj, som har en begrænset holdbarhed afhængig af brugsgrad, vask og behandling.

Typisk dækkes diverse fejl og mangler indenfor de første 12 måneder.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på med sportsundertøjet?

Vær OBS på størrelserne som er indviduelle for hver bh model / type, og at kvinder har meget forskellig brystfacon. Brystvævet kan være mere eller mindre voluminøst, dertil kommer at kroppens facon ændrer sig gennem tiden.

Der er derfor ikke et entydigt svar på forhånd på, hvilken sports bh størrelse eller model der er perfekt. Giv ikke op bare fordi den først valgte model måske ikke passer – få i stedet Tina´s hjælp til at finde den sports bh, der kan give den bedste støtte til netop dig.

Hvordan skal jeg vaske Q-Linn sports bh og sportstrusser?

Q-Linn sportsundertøj skal altid vaskes i vaskepose og tåler vask op til hhv. 30 og 40 grader (se mærkning på tøjet).

Bemærk at spænderne (og den fleksible bh-bøjle som er i nogle af bh´erne) kan tage skade hvis du ikke benytter den medfølgende gratis vaskepose, og at de sømløse sportstrusser hverken tåler skyllemiddel eller tørretumbling, da det vil opløse limen, der holder samlingerne.

Bestil for 1200 kr. og få fri fragt
Mød os på messestand U1324 ved VM i Herning d. 6 -14. aug.