Testryttere begejstrede for Q-Linn sports Bh´er

6 forskellige ryttere fra Online netværket Omni Horse har testet de nye sports Bh´er fra Q-Linn sportslingerie.

Tidligere på efteråret satte online netværket Omnihorse sig for at teste de nye high support sports Bh´er fra Q-Linn sportslingerie, som distribueres i Danmark af os. De havde nemlig fået øje på at vi som de første i hestebranchen,  har taget fat på at italesætte et ofte stort problem blandt den kvindelige del af hestefolket i Danmark – udfordringerne med at få hold og styr nok på barmen til at få en god ridetur og minimere generne både ved ridning og en lang række af de arbejdsopgaver, der følger med når man dyrker sport, har hest og et højt fysisk aktivitetsniveau i hverdagen. 

Og resultatet? Ja det kan du både se i videoen og læse mere om nedenfor…

Om den uvildige test 

Kunne det nu også passe at de nye sports Bh´er som Sadelmager Jan Guldborg havde taget hjem til Danmark virkelig var så gode og aflastende som beskrevet? Det ville Omnihorse gerne finde ud af, og som danske distributører af Q-Linn takkede vi naturligvis ja til at deltage i testen med de nye sports bh´er.

Omnihorse rekrutterede 6 ryttere. Især var det vigtigt, at testen blev fordelt på et bredt udsnit af ryttere, både mht. disciplin, antal timers brug dagligt og Bh størrelser. Rytterne skulle hver især ride med Q-Linn sports Bh mindst 15 gange over en måneds varighed.

Testresultatet
Her nedenfor kan du møde de seks testryttere, der samstemmende var enige, om, at Q-Linn sports Bh´erne gør en forskel i forhold til øvrige prøvede sport bh’er ved at støtte, forme og holde barmen på plads, frem for at mase brysterne sammen. At de er bløde mod huden, og designet smidigt følger kroppens bevægelser. Nogle oplevede også mindre nakkespændinger og hovedpine.

Gener, hvis din sports Bh ikke passer

Hvis du som kvinde ikke bruger en korrekt støttende sports Bh kan følgevirkningerne eksempelvis være 

  • en urolig opstilling i sadlen under ridning
  • stropper der gnaver i skuldrene
  • uhensigtsmæssige spændinger og måske endda langvarige gener i både ryg, nakke og skulderregion
  • skader på brystvævet
  • Rød eller blå mærker fra trykkende bøjle
  • Fornemmelse af at få trykket brystkassen og brystet fladt 

 Alt sammen noget der kan ødelægge en god ridetur og dét, der er endnu værre!

Den rigtige Bh-fitting er vigtig
Op imod 70% af alle kvinder kender ikke deres rigtige bh-størrelse, og det giver sig selv, at samme andel dermed ikke får den optimale oplevelse af hvad en god Bh kan gøre for komforten, både i hverdagen og under sport.

Forud for testen var det derfor vigtigt at alle testrytterne fik en personlig  Bh-fitting, så de kunne få den rigtige Sports Bh udleveret.

6 meget forskellige ladies og discipliner

Det siger testrytterne...

Se udvalget og find din egen favorit sports Bh

Er du blevet nysgerrig på  selv at prøve Sports Bh´erne fra Q-Linn Sportslingerie, og måske finde din egen nye favorit Bh? Lige her på webshoppen kan du både bestille og læse mere om alle modellerne og vores unikke Q-Linn Fittingsæt (= prøv op til 5 Bh´er derhjemme i fred og ro og find din rette størrelse).

Få hjælp til din Sports Bh-fitting

70% kender ikke den rigtige størrelse
At vælge den rigtige størrelse Bh kan i sig selv næsten være en videnskab, og naturligvis passer ikke alle Bh´er til alle kvinder. Vidste du eksempelvis at helt op imod 70% af alle kvinder der går med Bh ikke kender deres rigtige Bh-størrelse?

Ikke to er éns
Brystform og brystplacering, skulderpartiets mobilitet og form, muskelsætning er bare nogle af de faktorer der spiller ind. Og alle kvinder er forskellige.  Dertil kommer variationer i størrelser mellem forskellige mærker og modeller. Derfor bør du tage dine mål og tjekke størrelsesskemaet inde på Bh-beskrivelserne inden du vælger størrelsen på din nye Q-Linn Sports bh. 

Kontakt os og få hjælp
Der er i alt mere end 75 forskellige størrelsesvarianter af Q-Linn Sports Bh´er, så det kan være godt givet ud at kontakte Tina Bjerregaard, som altid er parat til at hjælpe med vejledning om  din sports Bh fitting inden for Q-Linns high support sports Bh´er. 

Fittingssæt er populært
Hos Sadelmager Jan Guldborg har du desuden mulighed for at bestille et Q-Linn fittingsæt, hvor vi sender dig op til 5 Bh´er lige omkring din normale Bh-størrrelse, så du kan prøve Bh´erne derhjemme foran spejlet og være mere sikker på at finde den rigtige størrelse. Og disse sæt er i dén grad blevet populære.

Dog anbefaler vi stadig at du tager dine to brystmål før du vælger udgangspunkt. Læs mere om fittingsættet…

tina_qlinndenmark
Tina Bjerregaard er ansvarlig for Q-Linn Sportslingerie i Danmark, og hun er altid klar til at hjælpe.
Scroll til toppen