Testryttere begejstrede for Q-Linn sports Bh´er

6 ryttere rekrutteret af online netværket Omnihorse har testet high support ride Bh´erne fra Q-Linn sportslingerie, som distribueres i Danmark af Sadelmager Jan Guldborg.

Rytterne skulle hver især ride med Q-Linn sports Bh mindst 15 gange over en måneds varighed. Og resultatet? Ja det kan du både se i videoen og læse mere om nedenfor…

Resultatet af ride bh testen

Her nedenfor kan du møde de seks testryttere, der samstemmende var enige, om, at Q-Linn ride- og sports Bh´erne gør en forskel for deres rideoplevelse og velbefindende i sadlen i forhold til øvrige sport bh’er, de havde tidligere erfaring med

Forskellen beskrev testrytterne som:
at Q-LINN ride bh´er støtter, former og holder barmen på plads, frem for at mase brysterne sammen. At de er bløde mod huden, og designet smidigt følger kroppens bevægelser. Nogle oplevede også mindre nakkespændinger og hovedpine.

Hvad siger testrytterne? – se med her

Ride bh til 6 meget forskellige ryttere og discipliner

Klik på billedet og se mere om den enkelte testrytter…

Ride bh til 6 meget forskellige ryttere og discipliner

Det siger testrytterne…

Derfor ville Omnihorse gerne teste ride bh´erne fra Q-LINN

Omnihorse havde fået øje på, at vi som de første i hestebranchen,  har taget fat på at italesætte et ofte stort problem blandt den kvindelige del af hestefolket i Danmark – nemlig udfordringerne med at få hold og styr nok på barmen til at få en god ridetur og minimere generne ved ridning og en lang række af de arbejdsopgaver, der følger med når man dyrker en sport, har hest og et højt fysisk aktivitetsniveau i hverdagen.

Men kunne det nu også passe, at de nye sports Bh´er virkelig var så gode og aflastende som beskrevet? Det ville Omnihorse gerne finde ud af, og især var det vigtigt, at testen blev fordelt på et bredt udsnit af ryttere, både mht. disciplin, antal timers brug dagligt og Bh størrelser.

Som dansk distributør af Q-Linn sportslingerie sagde vi selvfølgelig ja tak til at deltage i testen med de nye sports bh´er. Hvorefter Omnihorse rekrutterede 6 ryttere.

Rytterne skulle hver især ride med Q-Linn sports Bh mindst 15 gange over en måneds varighed.

Den rigtige ride Bh-fitting er vigtig

” Forud for testen var det derfor vigtigt at alle testrytterne fik en personlig  Bh-fitting, så de kunne få den helt rigtige ride Bh udleveret.

Det skyldes at op imod 70% af alle kvinder ikke kender deres rigtige bh-størrelse, og dermed får 7 ud af 10 kvinder ikke får den optimale oplevelse af, hvad en god Bh kan gøre for kroppen, både i hverdagen og under sport.”

– Tina Bjerrregaard, ansvarlig for Q-LINN sportslingerie i Danmark

Gener, hvis din ride Bh ikke passer

Hvis du, som kvindelig rytter ikke bruger en korrekt støttende Bh til ridning, kan følgevirkningerne være…

  • en urolig opstilling i sadlen under ridning
  • stropper der gnaver i skuldrene
  • uhensigtsmæssige spændinger og måske endda langvarige gener i både ryg, nakke og skulderregion
  • skader på brystvævet
  • Rød eller blå mærker fra trykkende bøjle
  • Fornemmelse af  pres og at få trykket brystkassen

Alt sammen noget der kan ødelægge en god ridetur og dét, der er endnu værre, nemlig dit velbefindende og brystfacon!

Se udvalget og find din egen favorit ride Bh

Er du blevet nysgerrig på  selv at prøve ride- og sports Bh´erne fra Q-Linn Sportslingerie, og måske finde din egen nye favorit ride Bh? På vores  webshop kan du læse mere og bestille alle modellerne samt det unikke Q-Linn Fittingsæt (= prøv op til 5 Bh´er derhjemme i fred og ro og find din rette størrelse).

Få hjælp af Tina  til din Sports Bh-fitting

70% kender ikke den rigtige størrelse
At vælge den rigtige størrelse Bh kan i sig selv næsten være en videnskab, og naturligvis passer ikke alle Bh´er til alle kvinder. Vidste du eksempelvis at helt op imod 70% af alle kvinder der går med Bh ikke kender deres rigtige Bh-størrelse?

Ikke to er éns
Brystform og brystplacering, skulderpartiets mobilitet og form, muskelsætning er bare nogle af de faktorer der spiller ind. Og alle kvinder er forskellige.  Dertil kommer variationer i størrelser mellem forskellige mærker og modeller. Derfor bør du tage dine mål og tjekke størrelsesskemaet inde på Bh-beskrivelserne inden du vælger størrelsen på din nye Q-Linn Sports bh.

Kontakt os og få hjælp 
Der er i alt mere end 75 forskellige størrelsesvarianter af Q-Linn Sports Bh´er, så det kan være godt givet ud at kontakte Tina Bjerregaard, som altid er parat til at hjælpe med vejledning om  din sports Bh fitting inden for Q-Linns high support sports Bh´er.

Tina Bjerregaard er ansvarlig for Q-Linn Sportslingerie i Danmark, og hun er altid klar til at hjælpe.

 


Kontakt Tina og få hjælp til fitting af din nye Q-Linn Sports bh

Ride bh fittingssæt er populært

Hos os du desuden mulighed for at bestille et Q-Linn fittingsæt, hvor vi sender dig op til 5 Bh´er lige omkring din normale Bh-størrelse, så du kan prøve ride Bh´erne derhjemme foran spejlet og være mere sikker på at finde den rigtige størrelse. Og disse sæt er i dén grad blevet populære.

Dog anbefaler vi stadig, at du tager dine to brystmål før, du angiver størrelsesudgangspunkt.

Fri fragt fra 1200 kr.
30 dages returret.