TRENSER & KANDARER FRA FINESSE BRIDLES

Mere hestevelfærd til din hest

Finesse Bridles har dokumenteret effekt på din hests velfærd uanset hesterace, niveau og disciplin.

Kom godt fra start med gratis læderplejekit til optimal pleje

Køb din Finesse trense eller kandar her, og få  et gratis startkit til læderpleje (værdi  i alt 284 kr).

“Mere end bare et hovedtøj til din hest

Har du prøvet at få din finger under nakkestykket når din hest har trense eller kandar på? Det er svært for de fleste.

Men med en Finesse trense og kandar, har du ikke det problem. Og effekten er videnskabeligt bevist

Øget hestevelfærd – for alle heste uanset niveau og disciplin
Hovedtøjet har et helt unikt nakkestykke, designet til at reducere trykket på hestens følsomme nervebaner, nakke og hals. Det medfører for de fleste heste bedre bevægelse, en lethed og ro fortil, uanset race, disciplin og niveau.

Læs også “Værd at vide om Finesse Bridles”  

Originale Finesse tøjler og pandebånd med Swarovski sten

Finesse Bridles laver også flere elegante tøjletyper, som alle er rundsyede på det første stykke efter biddet. Ligesom du også kan tilkøbe smukke Finesse pandebånd med Swarovski sten i flere forskellige matchende farvenuancer. Dermed passer begge dele perfekt til det i forvejen store udvalg af  trenser i forskellige flotte designs

Kom godt fra start – husk at pleje din nye trense

Husk at du skal pleje din nye trense godt (det bør du altid med nyt læderudstyr). Læderet er vegetabilsk garvet og kan virke mere tørt fra starten end vi er vant til fra læder, hvor tidligere tiders garvingsmetoder er anvendt.

Vegetabilsk garvning er bedre for miljøet end de traditionelle garvningstyper, men kræver mere opmærksomhed på god og regelmæssig pleje fra os som bruger læderet.

Vælg altid læderplejeprodukter, som ikke fjerne farven fra dit læder.

Sådan skal du pleje din nye trense og kandar fra Finesse Bridles:

  1. før du tager trense og kandar i brug skal du give den en god omgang læderbalsam, der trænger ind og giver fugt i dybden
  2. i det daglige skal du rengøre den med en plejende rens efter brug
  3. med jævne mellemrum skal du give trensen mere dybdegående rengøring og tilføre ekstra fugtgivende og plejende læderbalsam.

Vi sørger for at du kan komme godt fra start, og medsender  gratis startkit til læderpleje: 1 stk. Finesse Care & Clean sprayrens 200ml til den daglige rengøring og vedligeholdende pleje samt 1 stk. Effekt læderbalsam 150 gr til dybdegående pleje (værdi  i alt 284 kr.)

Historien om Finesse Bridles

Finesse bridles er et dansk brand, som er kendt for det unikke ergonomiske nakkestykke, på alle trenser og kandarer.

Det hele startede som en idé og et ønske, hos brandets stifter Helle Dueholm, om at kunne finde en bedre måde at lave en trense med et trykaflastende nakkestykke på end hidtil.

Helle Dueholm fik ideen til netop nakkestykket som i dag er en del af alle modellerne i serien af hovedtøjer fra Finesse Bridles, efter at hun ved et tilfælde mødte en ingeniør med det helt rigtige udgangspunkt. Han beskæftigede sig med udvikling af hospitalsmadrasser i et ganske særligt og patenteret materiale til modvirking af liggesår hos sengeliggende patienter.

En af verdens aller bedste Grand Prix dressurryttere Cathrine Dufour har deltaget i udviklingen af trensernes design, med fokus på både stil, funktionalitet og frem for alt komfort for hestene.

Er du interesseret i at læse mere om historien bag trenserne med det helt unikke og trykaflastende nakkestykke fra Finesse Bridles? Så kan du læse mere på  www.finessebridles.com

Fri fragt fra 1200 kr.
30 dages returret.