Jagt - webshop

Fordi der skal være plads til lidt luksus i din passion...

Det er ren nydelse, balsam for sjælen, at se solen stå op over engen, sidde i kanten af remisen tæt på fasaner, ænder, råvildt, dåvildt, agerhøns og andet markvildt og have hunden med i marken eller skoven. Og for de fleste jægere er det en stor del af passionen ved at gå på jagt!

Men at bevæge sig rundt i naturen, når det er jagtsæson med omskifteligt vejr, stiller høje krav til udstyret. Sortimentet indenfor jagtudstyr er derfor nøje udvalgt, med fokus på ekstremt godt håndværk, højeste kvalitet, komfort, modstanddygtighed overfor vejret og lang holdbarhed. Det bliver simpelthen ikke bedre!

Field kollektionen: Stilfulde letvægtsgeværhylstre og patrontasker i et elegant mix af kanvas og læder med blød og lækker foring.

Virtue kollektionen: Elegante geværhylstre og patrontasker i kraftigt fuldgarvetlæder med blød og lækker foring. Høj kvalitet og engelsk sadelmagerhåndværk når det er bedst!

Classic kollektionen: En Suverænt overlegen kollektion af geværhylstre og patrontasker i både udtryk og kvalitet. Her køber du dig et stykke kunst og jagtudstyr for livet.

jagt

Få overblik her

Viser 1–12 af 18 resultater

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.