Jagt - webshop

Fordi der skal være plads til lidt luksus i din passion...

Sortimentet indenfor jagtudstyr har vi nøje udvalgt, med fokus på ekstremt godt håndværk, højeste kvalitet, komfort, modstandsdygtighed overfor vejret og lang holdbarhed.  Det bliver simpelthen ikke bedre end hvis du fuldender din jagt med et eksklusivt geværhylster og en patrontaske fra engelske Albion!

Få overblik her

Viser 1–12 af 23 resultater

Det er ren nydelse, balsam for sjælen, at se solen stå op over engen, sidde i kanten af remisen tæt på fasaner, ænder, råvildt, dåvildt, agerhøns og andet markvildt og have hunden med i marken eller skoven. Og for de fleste jægere er det en stor del af passionen ved at gå på jagt! Men at bevæge sig rundt i naturen, når det er jagtsæson med omskifteligt vejr, stiller høje krav til jagtudstyret.

Uanset om du er til jagtudstyr i kanvas eller læder, ja så er geværhylstre og patrontasker fra vores mangeårige engelske leverandør Albion bestemt værd at se nærmere på. For som med alt andet udstyr fra Albion, er de intet mindre end fantastiske. Både når det gælder udseende og kvalitet. Og vi har netop valgt at tilbyde jagtudstyr fra Albion, fordi vi mener, at der gerne må være plads til lidt luksus når det gælder din passion!

Men pas på, for det er let at blive afhængig, både af det smukke design og den ekstremt gode kvalitet! Og er du i tvivl om det er noget for dig? Så husk at udstyret findes i hele tre serier med flere farvevarianter, og der er mulighed for 14 dages fortrydelsesret (hvis blot du undlader at få dine initialer indgraveret).

Field kollektionen: Stilfulde geværhylstre og patrontasker i et elegant mix af letvægtskanvas og læder samt blød og lækker foring.

Virtue kollektionen: Elegante geværhylstre og patrontasker i kraftigt fuldgarvet læder med blød og lækker foring. Høj kvalitet og godt engelsk sadelmagerhåndværk hele vejen igennem!

Classic kollektionen: En suverænt overlegen kollektion af geværhylstre og patrontasker i både udtryk og kvalitet. Her køber du ikke bare premium jagtudstyr, men jagtudstyr for livet.

Fotos:
De viste stemningsbilleder kan indeholde specialproducerede detaljer, idet Albion tilbyder et hav af muligheder for at imødekomme netop dine ønsker til personaliseret jagtudstyr. Se varebeskrivelser for præcise billeder af standardprodukterne i de tre serier eller forhør dig hos os om mulighederne for en specialproduktion efter dine egne ønsker til hvordan du gerne vil “klædes på” med det perfekte look og feel til jagt og som jæger.

Scroll til toppen

Julegave inspiration

Vi har sørget for inspiration til skønne advents- og julegaver når det gælder hest og rytter, jæger og hund.

Du får gaveinspiration, som både gør ønskelisten og nem at lave, og gaveindkøbene lettere at komme igennem. 

Julegaver byttes til d. 15. januar 2022