Læderpleje

Pas godt på dit ægte læderudstyr. Brug en effektiv læderrens til at fjerne støv og snavs dagligt, men rengør og plej også dit udstyr med ægte og naturbaseret lædersæbe og læderbalsam jævnligt. Og brug kun den bedste læderpleje.

Kan du fornemme duften og det dejligt bløde og smidige læder allerede?

Luksus læder balsam og sæbe

Få overblik her

Viser alle 7 resultater

Stærkt læder, større sikkerhed og lækker duft
Med god og rutinemæssig læderpleje og ægte kvalitetsprodukter får du ikke bare det lækreste bløde og smidige læder. Sadel, trense, lædergjord, møbler og alt andet læderudstyr bevarer også sin naturlige glød og farve.

Du kan også bruge dit udstyr med god samvittighed, fordi det holder længere, og så får du tilmed den der helt fantasiske “feel good” duft i næseborerne i lang tid bag efter.

Vi er specielt vilde med læderplejeprodukterne fra engelske Albion Saddlemakers, fordi deres produkter er naturbaseret hhv. glycerinsæbe og læderbalsam, og det simpelthen bare er effektiv og langtidsholdbar luksus læderpleje, hvor du får det bedste resultat uden at det fjerner farven fra dit læder.

Men vi er også meget begejstrede for læderplejeserien fra det danske brand Effektiv, som består af Effektiv Care & Clean skindrens og Effekt læderbalsam. Her er der også tale om både skånsomme og særdeles effektive produkter til den bedste pleje af ridestøvler, andet fodtøj, skindbukser, møbler og alt andet læderudstyr.

Scroll til toppen