Trenser

Her kan du købe trenser og kandarer fra Finesse Bridles

Bag udviklingen af Finesse Bridles trenser og kandarer ligger både passion, bevist hestevelfærd og effekt i ridning på alle niveauer. Det er lige præcis derfor vi har håndplukket det danske brand Finesse Bridles til vores sortiment.

Når du køber en Finesse trense eller kandar hos medfølger gratis 1 stk. duopot vareprøve på Albions naturbaserede luksus læderplejesæt  og 1 stk. Care & Clean sprayrens 500ml til den daglige pleje (værdi  i alt 195 kr.)

Finesse Bridles_moodpicture

Få overblik her

Viser 1–12 af 24 resultater

Mere end bare et hovedtøj
Har du prøvet at få din finger under nakkestykket når din hest har trense eller kandar på? Det er svært for de fleste. Men når du køber en Finesse kandar eller trense, har du ikke det problem.

Hovedtøjet har nemlig et helt unikt nakkestykke, der er designet til at reducere trykket på hestens nakke og hals. Det medfører for de fleste en helt ny lethed, større samarbejdslyst og ro på hesten fortil under ridningen.

Køb din Finesse trense her og få gratis læderpleje med i købet
Kom godt fra start og plej din nye trense! 
Husk at du skal pleje din nye trense godt. Det gælder både før du tager den i brug, i det daglige, og mere grundigt og dybdegående med jævne mellemrum.  Vi sørger for at du kan komme godt fra start, og medsender  gratis 1 stk. duopot vareprøve på Albions naturbaserede luksus læderplejesæt  og 1 stk. Care & Clean sprayrens 500ml til den daglige pleje (værdi  i alt 195 kr.)

Elegante tøjler og pandebånd med ægte Swarovski sten
Finesse Bridles laver også elegante tøjler, som er rundsyede på det første stykke efter biddet. Ligesom du også kan tilkøbe Finesse pandebånd med ægte Swarovski sten i flere flotte og matchende farvenuancer. Dermed passer begge dele perfekt til det i forvejen store udvalg af de smukke  trenser.

Historien bag
Er du interesseret i at læse mere om historien bag trenserne med det helt unikke og trykaflastende nakkestykke fra Finesse Bridles, og hvorfor de passer så godt ind i vores målsætning om at bidrage til den gode rideoplevelse? Så se videoen eller læs mere på finessebridles.com.

Scroll til toppen