Trenser

Her kan du købe trenser og kandarer fra Finesse Bridles

Mere end bare et hovedtøj
Har du prøvet at få din finger under nakkestykket når din hest har trense eller kandar på? Det er svært for de fleste. Men når du køber en Finesse kandar eller trense, har du ikke det problem.

Hovedtøjet har nemlig et helt unikt nakkestykke, der er designet til at reducere trykket på hestens nakke og hals. Det medfører for de fleste en helt ny lethed, større samarbejdslyst og ro på hesten fortil under ridningen.

Bag udviklingen af disse trenser og kandarer ligger både passion og bevist effekt i ridning på alle niveauer. Og det er lige præcis derfor vi har håndplukket Finesse Bridles til vores sortiment.

Køb din Finesse trense her og få 1 gratis Care & Clean sprayrens med i købet
Husk at du skal pleje din nye trense godt. Det gælder både efter rideturen i det daglige, og mere grundigt og dybdegående med jævne mellemrum. Når du køber din Finesse trense eller kandar her hos os medsender vi 1 stk. gratis Care & Clean sprayrens 500ml til den daglige pleje (værdi 125 kr.).

Elegante tøjler og pandebånd med ægte Swarovski sten
Finesse Bridles laver også elegante tøjler, som er rundsyede på det første stykke efter biddet. Ligesom du også kan tilkøbe pandebånd med ægte Swarovski sten i flere flotte farvenuancer. Dermed passer begge dele perfekt til det i forvejen store udvalg af de smukke trenser.

Historien bag
Er du interesseret i at læse mere om historien bag trenserne med det helt unikke og trykaflastende nakkestykke fra Finesse Bridles, og hvorfor netop disse trenser passer så godt ind i vores målsætning om at bidrage til den gode rideoplevelse? Så se videoen eller læs mere på finessebridles.com.

Finesse Bridles_moodpicture

Få overblik her

Viser 1–12 af 14 resultater

Scroll til toppen