Albion geværhylster m. lynlås – Classic

Albion geværhylster m. lynlås – Classic

4.999,00 DKK

Dette er Albions geværhylstre af absolut premium kvalitet, og engelsk sadelmagerhåndværk når det er aller bedst!

Varenummer (SKU): gevaerhylster-m-lynlaas-classic Kategorier: , Tags: , , , , , Brand:
Beskrivelse

Med Albions Classic kollektions geværhylster får du eksperthåndværk i topkvalitet, kombineret med teknisk know-how om hvad der skal til for at give et gevær ultimativ beskyttelse.

Dette Classic geværhylster er fremstillet i det fineste fuldolierede læder, håndlavet hos engelske Albion og er omhyggeligt konstrueret. Et foderal specielt designet til at beskytte og forhindre skader på dit værdifulde jagtgevær. Her får du med andre ord et geværhylster for livet!

Med en indvendig længde på 127 cm og med en forstærket ryg til ekstra støtte, en håndsyet blokeret ende for maksimal styrke og sikkerhed, ægte deluxe uldforing fra Yorkshire for ekstra beskyttelse, en robust og pålidelig YKK lynlås, en læderforet fuldt justerbar slynge med en yderst behagelig skulderpude med det blødeste silkeagtige ruskind og slidstærke massive messingbeslag.

Læderet, der bruges til at fremstille dette produkt, er et naturligt fuldgarvet, dobbeltolieret læder. Denne type læder mættes med naturlige olier under garvningsprocessen, hvilket forhindrer, at det bliver tørt og sprødt i årenes løb og øger produktets levetid.

Bemærk:
Når denne type læder kommer i kontakt med vand, vil der være en reaktion mellem vandet og olieindholdet i læderet. Dette vil resultere i en midlertidig lysning af læderet. Dette er en normal og naturlig forekomst, og når det tørres naturligt, vil læderet vende tilbage til sin oprindelige farvetone.

Farve: Cognac - med en smuk varm glød

Størrelse:  127  cm (indvendig længde)

Leveringstid: 2-5 hverdage

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 4000 g
Farve

Choco, Cognac

Bestil for 1200 kr. og få fri fragt
Mød os på messestand U1324 ved VM i Herning d. 6 -14. aug.