Albion geværhylster m. lynlås, dobbelt – Classic

Albion geværhylster m. lynlås, dobbelt – Classic

11.599,00 DKK

Dette er Albions geværhylstre af premium kvalitet, omhyggeligt konstrueret til at imødegå skydemiljøets udfordringer.

Lækkert jagtudstyr til den kvalitetsbevidste jæger, og engelsk sadelmagerhåndværk når det er bedst – så kort og godt kan det siges om alt udstyr til jagt, der kommer fra engelske Albion.

Ryd
    • DKK
    Reset options
Varenummer (SKU): gevaerhylster-m-lynlaas-dobbelt-classic Kategorier: , Tags: , , , , Brand:

Når kun det bedste er godt nok, byder Classic kollektionens geværhylster på eksperthåndværk i topkvalitet kombineret med teknisk know-how for at levere et geværhylster med ultimativ beskyttelse. Og her får du med andre ord et geværhylster for livet.

Dette Classic geværhylster til 2 geværer er fremstillet i det fineste fuldolierede læder, håndlavet hos engelske Albion og omhyggeligt konstrueret. Et  foderal som er designet til at beskytte og forhindre skader på dine værdifulde jagtgeværer.

Geværhylstret har en forstærket ryg til ekstra støtte, en håndsyet blokeret ende for maksimal styrke og sikkerhed, ægte deluxe uldforing fra Yorkshire for ekstra beskyttelse, to robuste og pålidelige YKK lynlåse, læderforet fuldt justerbar dobbeltslynge med behagelige skulderpuder med det blødeste ruskind og slidstærke massive messingbeslag.

Læderet, der bruges til at fremstille dette produkt, er et naturligt fuldgarvet, dobbeltolieret læder. Denne type læder mættes med naturlige olier under garvningsprocessen, hvilket forhindrer, at det bliver tørt og sprødt i årenes løb og øger produktets levetid.

TIP:
Giv geværhylstret et helt personligt touch med initialer som tilvalg (ingen returret ved tilvalg af initialer).

Bemærk:
Når denne type læder kommer i kontakt med vand, vil der være en reaktion mellem vandet og olieindholdet i læderet. Dette vil resultere i en midlertidig lysning af læderet. Dette er en normal og naturlig forekomst, og når det tørres naturligt, vil læderet vende tilbage til sin oprindelige farvetone.

Farver: Choco og Cognac

Størrelse:  130  cm (indvendig længde)

Leveringstid: Fordi du kan bestille geværhylstret med initialer uden merpris, er dette en bestillingsvare med ca. 2 ugers leveringstid (forbehold for udsolgte varer hos producenten).

Yderligere information

Vægt 10000 g
Farve

Choco, Cognac

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)