Albion geværhylster m. lynlås og klap, dobbelt – Classic

Albion geværhylster m. lynlås og klap, dobbelt – Classic

12.499,00 kr.

Et geværfoderal i premium kvalitet, specielt designet til at beskytte og forhindre skader på de værdifulde geværer.

Perfekt til parbøsserne, men kan også skilles ad og anvendes som to enkeltvise geværfoderaler.

Varenummer (SKU): gevaerhylster-m-lynlaas-og-klap-dobbelt-classic Kategorier: , Tags: , , , , Brand:
Beskrivelse

Når kun det bedste er godt nok, byder Classic kollektionens geværhylster på eksperthåndværk i topkvalitet kombineret med teknisk know-how for at levere et geværhylster med ultimativ beskyttelse. Og du får med stor sandsynlighed et geværhylster for livet.

Dette Classic geværhylster til 2 geværer er fremstillet i det fineste olierede læder, håndlavet hos engelske Albion og repræsenterer et omhyggeligt konstrueret foderal specielt designet til at beskytte og forhindre skader på dine værdifulde jagtgeværer.

Geværhylstret har en forstærket ryg til ekstra støtte, en håndsyet blokeret ende for maksimal styrke og sikkerhed, ægte deluxe uldforing fra Yorkshire for ekstra beskyttelse, to robuste og pålidelige YKK lynlås, som er suppleret med en klap og messingspænde i enden, en læderforet fuldt justerbar dobbeltslynge med behagelige skulderpuder med det blødeste ruskind og slidstærke massive messingbeslag.

Læderet, der bruges til at fremstille dette produkt, er et naturligt fuldgarvet, dobbeltolieret læder. Denne type læder mættes med naturlige olier under garvningsprocessen, hvilket forhindrer, at det bliver tørt og sprødt i årenes løb og øger produktets levetid.

Bemærk:
Når denne type læder kommer i kontakt med vand, vil der være en reaktion mellem vandet og olieindholdet i læderet. Dette vil resultere i en midlertidig lysning af læderet. Dette er en normal og naturlig forekomst, og når det tørres naturligt, vil læderet vende tilbage til sin oprindelige farvetone.

Farver: Cognac

Størrelse:  130  cm (indvendig længde)

Leveringstid: 2-5 hverdage

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 11000 g
Farve

Choco, Cognac

Fri fragt fra 1200 kr.
30 dages returret.