Albion Geværhylster og patrontaske – Classic sætpris (flere varianter)

Tilbud

Albion Geværhylster og patrontaske – Classic sætpris (flere varianter)

6.818,00 DKK8.568,00 DKK

Kampagnetilbud på Albions Classic serie. Denne sætpris kan ikke kombineres med andre rabatter.

Ryd

Vi siger det bare! Det her er lækkert jagtudstyr til den kvalitetsbevidste jæger, og engelsk sadelmagerhåndværk når det er bedst – så kort og godt kan det siges om alt udstyr til jagt, der kommer fra engelske Albion. Classic serien er Albions geværhylstre af premium kvalitet, omhyggeligt konstrueret til at imødegå skydemiljøets udfordringer og modstå vand. Det er det bedste af det bedste til dig, der synes at det både er nice at have lækkert lædergrej og vil passe max godt på dit gevær og have udstyr for livet istedet for at købe måske 2-3-4-5 forskellige geværfoderaler gennem tiden.

Geværhylstret har både skulderstrop, stærk YKK lynlås fra top til bund og en lækker blød foring. Og så kan den vælges med en elegant åbningsflap med messingspænde i toppen. Det gør at dit gevær både er nemt at bære rundt på, putte ind og tage ud af hylstret samt sikret mod stød, ridser og fugt og godt pakket ind under transport.

Patrontasken fås i tre størrelser og lukkes med spænde på forsiden, har stor åbning med god plads til at få fat i patronerne også med handsker på, og har en dejlig bred bærestrop, som gør den behagelig at have hængende på skulderen. Indvendigt at tasken foret med fløjlsblødt ruskind.

Farve: Cognac og choco.

Varianter geværhylster: med og uden flap i enden

Størrelser patrontaske: volumen på 75, 100 eller 150 patroner

Levering: Forventet leveringstid 10-12 hverdage med forbehold for udsolgte varer hos producenten (forlænget leveringstid vil så være op til  8-10 uger - spørg os, hvis du har en bestemt dato hvor sættet skal bruges).

Denne sætpris tilbydes ikke med initialer på nuværende tidspunkt.

 

Yderligere information

Vægt 5000 g
Farve

Choco, Cognac

Variant

,

Størrelse (antal patroner)

, ,

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)