Albion Geværhylster og patrontaske – Field (forest green) sætpris

Tilbud

Albion Geværhylster og patrontaske – Field (forest green) sætpris

2.798,00 DKK

Kampagnetilbud på Albions Field serie. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Begrænset antal.

1 på lager

Varenummer (SKU): Albion field sampak patrontaske og geværhylster forest green Kategorier: , , , Tags: , , , , , , , , , , , Brand:

Her får du både geværhylster og patrontaske i en overlegen kvalitet i forhold til andre produkter på markedet i samme prisklasse. Begge dele er fremstillet i et elegant og lækkert mix af læder og vandafvisende letvægts kanvas.

Geværshylstret har både skulderstrop, en elegant åbningsflap i toppen med spænde, stærk YKK lynlås fra top til bund og en lækker blød foring. Det gør at dit gevær både er nemt at bære rundt på, putte ind og tage ud af hylstret samt sikret mod stød, ridser og fugt og godt pakket ind under transport.

Patrontasken er rummelig idet den kan indeholde ca. 100 patroner. Lukkes med spænde på forsiden, stor åbning med god plads til at få fat i patronerne også med handsker på, og har en dejlig bred bærestrop, som gør den behagelig at have hængende på skulderen.

Farve: Forest Green (mørkegrøn kanvas), men fås også i Desert sand (sandfarvet kanvas).

Levering: Forventet leveringstid 5-7 hverdage med forbehold for udsolgte varer og (risiko for forlænget leveringstid fra England).

Denne sampak med rabat tilbydes ikke med initialer på nuværende tidspunkt.

 

Yderligere information

Vægt 2800 g

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)