Albion luksus Læderpleje Sæt

Albion luksus Læderpleje Sæt

499,00 kr.

Giv dit læder den bedste pleje og beskyttelse og spar samtidig lidt penge. Her får du nemlig hele luksus læderplejepakken i ét samlet kit til en god pris. Lædersæbe, beskyttende læderbalsam og 2 stk. svampe i én handy opbevaringstaske.  Kan du fornemme duften og det ultra bløde læder mellem dine hænder allerede?

Varenummer (SKU): luksus-laederpleje-saet-albion Kategorier: , , , Tags: , , , , , , , Brand:
Beskrivelse

Kender du den dér helt fantastiske duft af nypudset læder og fornemmelsen af fløjlsblødt læder mellem hænderne?

Albions luksus læderbalsam er ikke bare en ultra smidiggørende, plejende og beskyttende balsam. Den dufter også helt fantastisk (hvis altså du kan lide duften af nyt læder!) og er baseret på en original 200 år gammel Sweitzisk opskrift, udviklet til at pleje læder udsat for ekstreme forhold i de udfordrende bjergområder i Schweitz.

Albions luksus lædersæbe er en mild vegetabilsk baseret sæbe, beriget med glycerin for at sikre en super rengøring og samtidig blødgørende og beskyttende effekt. Den unikke blanding af naturlige ingredienser fjerner effektivt både sved og snavs.  Sæben er samtidig pH-neutral og fri for skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer og den fjerner ikke farven fra dit læderudstyr.

Sættet indeholder:

  • En natur lædersæbe 500 ml
  • En natur læderbalsam 500 ml
  • To bløde svampe
  • En smart og praktisk samletaske i sort hessian

Leveringstid:  1-3 hverdage (m. forbehold for udsolgte varer).

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 375 g
Størrelse 35 × 50 × 78 cm

Fri fragt fra 1200 kr.
30 dages returret.