Albion patrontaske – Classic

Albion patrontaske – Classic

3.199,00 DKK

Patrontaske i premium kvalitet og engelsk sadelmagerhåndværk når det er aller bedst.

Den perfekte jagttaske til der vil have en smuk, solid og holdbar taske til haglpatronerne – eller bare en skøn lædertaske i i topkvalitet.

Varenummer (SKU): patron-taske-classic Kategorier: , Tags: , , , , Brand:
Beskrivelse

Patrontaske i klassisk design udført med ekstraordinær opmærksomhed på detaljer for at sikre en patrontaske af overlegen kvalitet, der er omhyggeligt konstrueret til at imødegå skydemiljøets udfordringer.

Læderet, der bruges til at fremstille dette produkt, er et naturligt fuldgarvet, dobbeltolieret læder. Denne type læder mættes med naturlige olier under garvningsprocessen, hvilket forhindrer, at det bliver tørt og sprødt i årenes løb og øger produktets levetid. Det betyder at du her får dig en patrontaske for livet!

Classic kollektionens patrontaske er udstyret med et hængslet låg, der giver hurtig og nem adgang, forstærkede sider for ekstra styrke, slidstærkt massivt messingspænde og et 50 mm superstærkt engelsk skulderbånd i bomuld med en robust D-ring, der giver tasken mulighed for at bevæge sig med kroppen.

TIP:
Giv Patrontasken et helt personligt touch med initialer som tilvalg (ingen returret ved tilvalg af initialer).

Bemærk:
Når denne type læder kommer i kontakt med vand, vil der være en reaktion mellem vandet og olieindholdet i læderet. Dette vil resultere i en midlertidig lysning af læderet. Dette er en normal og naturlig forekomst, og når det tørres naturligt, vil læderet vende tilbage til sin oprindelige farvetone.

Farver: Choko

Størrelse (= antal patroner):  75

Leveringstid: 2-5 hverdage.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 2000 g
Størrelse (antal patroner)

75, 100, 150

Farve

Choco, Cognac

Bestil for 1200 kr. og få fri fragt
Mød os på messestand U1324 ved VM i Herning d. 6 -14. aug.