Albion Revelation red label dressursadel

Albion Revelation red label dressursadel

Fantastisk deluxe monoflap dressursadel, lavet i det lækreste bløde kalveskind og læder. Kort anlægsflade, justérbar bom, høj komfort for rytteren og stor bevægelsesfrihed for hesten.

Prisniveau ca. 40.000 kr. inkl. moms og tilpasning ved køb.

Beskrivelse

Revelation red label dressage er en fantastisk deluxe monoflap dressursadel, lavet i det lækreste bløde skind og læder. Sadlen kan bestilles til hest og rytter efter mål (inklusiv tilpassede knæpuder til rytteren).

Værd at vide når du køber en Albion sadel

Albion har et unikt koncept for sadlens grundlæggende konstruktion. Et koncept som passer rigtig godt, til de moderne ridehestetyper, som vi har i dag, og giver mange individuelle tilpasningsmuligheder. Albions sadler er desuden lavet i aller bedste læderkvalitet, og samlet set gør det, at du her får en sadel med ekstrem lang levetid, men også med en høj gensalgsværdi.

Håndlavet og med uldstopning
Denne sadel er håndlavet og produceret i England. Alle Albions sadler har justerbar bom og uldstoppet panel for maksimal tilpasningsmulighed.

Justerbar sadelbom forlænger sadlens levetid
Albions revolutionerende og justerbare sadelbom Adjusta TreeTM  er konstrueret til at give en sikker pasform og er velegnet til ryttere, der søger den fuldendte close-contact sadel. Derudover forlænger Adjusta-Tree TM-teknologien sadlens levetid hos de fleste, fordi bommen kan justeres i bredden og dermed følge hesten i længere tid gennem dens udvikling, såvel som tilpasses en anden hest (tilpasninger skal udføres af en sadelmager og med en godkendt bommaskine).

Flere fordele
Et filtforet panel med naturlig uldstopning absorberer varmen fra hestens ryg under arbejde. Panelets udforming giver den højeste grad af komfort og forbedret vægtfordeling.

Albions gjordstropløsninger kan skræddersys til at passe til den enkelte hests specifikke krav og bidrager til forbedret stabilitet i rytteren og jævn fordeling af sadlens tryk ned mod hestens ryg.

Farver og mulighed for Mix´n Match
Albions sadler fås i sort og ofte flere brune farvenuancer. Og for at fuldende stilen, tilbyder Albion en speciel personaliseringsmulighed, så du kan bestille sadlen med et helt skræddersyet look og / eller tilføje et ekstra strejf af elegance med Swarovski® krystalpynt. Tal med os om dine muligheder.

Bestilling og leveringstid
Bestillingsvare (pt. cirka 20 ugers leveringstid), men vi har altid et varierende udvalg af Albions sadler, så måske er din næste sadel allerede på lager hos os.

Registrér dit køb og dine 2 års garanti

Når du køber en helt ny Albion sadel kan du registrere dit køb på Albions hjemmeside og derigennem holde styr på garantien. Du kan også sende Albion en forespørgsel og få svar på historikken for din sadel.

Gå ikke på kompromis når du køber ny sadel
At købe en ny sadel der passer til hesten sadel kræver individuel rådgivning og tilpasning. Sadlen kan derfor ikke bestilles online. Desuden bør fabriksnye uldstoppede sadler altid tilpasses før de tages i brug, og du skal forvente et sadeltjek igen efter ca. tre måneder (ved middel træningsintensitet).

Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information og aftale om tidsbestilling vedr. råd og vejledning om valg af sadel til din hest.

Og husk; når du køber ny sadel skal det føles godt for både dig og din hest!

Læs  mere om sadelkonsultation og valg af en ny sadel til din hest

Læs mere om vores leverandører

 Bemærk – denne vare er ikke til salg online da vi altid yder 1:1 vejledning før et sadelsalg.

 

Yderligere information

Yderligere information

Fri fragt fra 1200 kr.
30 dages returret.