Albion SLK 2 dressur sadel

Albion SLK 2 dressur sadel

Dressursadel med klassisk elegance, dybt sæde og justérbar bom. Fås også med kort panel til heste med en kort anlægsflade /ryg (SLK short back panel).

Prisniveau SLK2 ca. 25.000 kr. inkl. moms og tilpasning ved køb.
Prisniveau SLK2 short back panel ca. 27.800 kr. inkl. moms og tilpasning ved køb.

Beskrivelse

Albion SLK dressursadel er en klassisk, men også elegant dressursadel med dybt sæde, designet og udviklet af Albion i samarbejde med Klaus Balkenhol, tysk OL deltager og teamtræner.

Værd at vide når du køber en Albion sadel

Albion har et unikt koncept for sadlens grundlæggende konstruktion. Et koncept som passer rigtig godt, til den moderne ridehestetype vi har i dag, og som giver mange individuelle tilpasningsmuligheder. Albions sadler er desuden lavet i aller bedste læderkvalitet, og samlet set gør det, at du her får en sadel med ekstrem lang levetid, men også med en høj gensalgsværdi.

Håndlavet og med uldstopning
Denne sadel er håndlavet og produceret i England. Alle Albions sadler har justerbar bom og uldstoppet panel for maksimal tilpasningsmulighed.

Justérbar sadelbom forlænger sadlens levetid
Albions revolutionerende og justerbare sadelbom Adjusta TreeTM  er konstrueret til at give en sikker pasform og er velegnet til ryttere, der søger den fuldendte close-contact sadel. Derudover forlænger Adjusta-Tree TM-teknologien sadlens levetid hos de fleste, fordi bommen kan justeres i bredden og dermed følge hesten i længere tid gennem dens udvikling, såvel som tilpasses en anden hest (tilpasninger skal udføres af en sadelmager og med en godkendt bommaskine).

Flere fordele
Et filtforet panel med naturlig uldstopning absorberer varmen fra hestens ryg under arbejde. Panelets udforming giver den højeste grad af komfort og forbedret vægtfordeling.

Albions gjordstropløsninger kan skræddersys til at passe til den enkelte hests specifikke krav og bidrager til forbedret stabilitet og jævn fordeling af sadlens tryk ned mod hestens ryg.

Farver og mulighed for Mix´n Match
Albions sadler fås i sort og ofte flere brune farvenuancer. Og for at fuldende stilen, tilbyder Albion en speciel personaliseringsmulighed, så du kan bestille sadlen med et helt skræddersyet look og / eller tilføje et ekstra strejf af elegance med Swarovski® krystalpynt. Tal med os om dine muligheder.

Bestilling og leveringstid
Bestillingsvare (pt. ca. 24 ugers leveringstid), men vi har altid et varierende udvalg af Albions sadler, så måske er din næste sadel allerede på lager hos os.

Registrér dit køb og dine 2 års garanti

Når du køber en helt ny Albion sadel kan du registrere dit køb på Albions hjemmeside og derigennem holde styr på garantien. Du kan også sende Albion en forespørgsel og få svar på historikken for din sadel.

Gå ikke på kompromis når du køber ny sadel
At købe en ny sadel der passer til hesten sadel kræver individuel rådgivning og tilpasning. Sadlen kan derfor  ikke bestilles online. Desuden bør fabriksnye uldstoppede sadler altid tilpasses før de tages i brug, og du skal forvente et sadeltjek igen efter ca. tre måneder (ved middel træningsintensitet).

Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information og aftale om tidsbestilling vedr. råd og vejledning om valg af sadel til din hest.

Og husk; når du køber ny sadel skal det føles godt for både dig og din hest!

Læs  mere om sadelkonsultation og valg af en ny sadel til din hest

Læs mere om vores leverandører

 Bemærk – denne vare er ikke til salg online

Yderligere information

Yderligere information

Fri fragt fra 1200 kr.
30 dages returret.