Albion Sporting Geværhylster og patrontaske – Herringbone tweed sætpris

Albion Sporting Geværhylster og patrontaske – Herringbone tweed sætpris

4.198,00 DKK

Sætpris på  Albion Sportings Herringbone tweed serie. Spar 400 kr. ved at købebåde patrontaske og geværhylster i sampak.

Normalpris 4498 kr for begge dele. Begrænset antal.

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): Albion sporting herringbone tweed saet med patrontaske og gevaerhylster Kategorier: , Tags: , , , , , , , , Brand:

Her er endnu et sæt med både geværhylster og patrontaske i en overlegen kvalitet i forhold til andre produkter på markedet i samme prisklasse.

Med udstyret til jagt fra vores engelske leverandør føler man sig ganske enkelt rigtig godt klædt på til endnu flere af de aller bedste oplevelser med jagt efter fugle og markvildt.

Velegnet til både mænd og kvinder der går på jagt

På grund af sin lave vægt er både patrontaske og geværhylster i sættet velegnet til at bære med rundt på jagten, uanset om du er mandlig eller kvindelig jæger.

Geværhylstret har både håndtag, skulderstrop, en elegant åbningsflap i toppen med spænde, stærk YKK lynlås fra top til bund og en lækker tyk og blød fleeceforing. Det gør at dit gevær både er nemt at bære rundt på, putte ind og tage ud af hylstret samt sikret mod stød, ridser og fugt og godt pakket ind under transport.

Patrontasken er rummelig idet den kan indeholde ca. 75 patroner. Lukkes med spænde på forsiden, stor åbning med god plads til at få fat i patronerne også med handsker på, og har en dejlig bred bærestrop, som gør den behagelig at have hængende på skulderen.

Denne sampak med rabat tilbydes ikke med initialer på nuværende tidspunkt.

Farve: tweedmønstret i grå og brune nuancer

Levering: Forventet leveringstid 2-5 hverdage.

Leder du efter sættets to dele hver for sig?
Køb patrontaske alene
Køb geværhylster alene

 

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)