Amalea - sort

Smuk og originalt designet, elegant og rummelig skuldertaske i blødt læder.  Enestående håndværk og med Albions opmærksomhed på detaljer.

3.999,00 DKK

Varenummer: amalea-1 Kategorier: , Mærker: , , , Brand:

Amalea er en smuk og originalt designet elegant skuldertaske i blødt læder.  Enestående håndværk og med den opmærksomhed på detaljer, der er kendetegnende for Albion-mærket.

Denne tidløse luksushåndtaske kombinerer sofistikeret designerlook med holdbar praktik. Og vi er selv helt vilde med den, for tasken er perfekt til både forretning og fornøjelse idet der er plads til fx tablet, mindre laptop, blok, magasin og meget andet .

De dæmpede naturlige farver er vidunderligt alsidige og står godt sammen med langt de fleste outfits, mens valget af en kortere håndtagsrem med enkelt valset læder (inspireret af balancestroppen på en sadel) eller den længere skulder- / på tværs af kropsstrop (begge med guldfarvede beslag) gør det muligt at bære tasken på tre forskellige måder.

Robust selvstående taske med en klassisk spænde detaljer foran, foret overalt med elegant rød luksus Albion-signaturforing , har et hovedrum, en lynlåslomme og fire yderligere lommer.  En magnetisk indvendig lås holder tasken lukket, og der er også en ekstra syet nøgleringsstrop for at undgå de stressende øjeblikke med tanken  ‘hvor er mine nøgler’.

Materialer: Blødt fuldgarvet læder, rød luksus Albion-signaturforing

Stropper: Kort skulderstrop og lang justérbar skulderstrop

Lommer: Én indvendig lynlåslomme, fire små åbne lommer indvendig

Beslag: Gyldne spænder, clips, nøglering, fødder og Albions A-signatur

Farver: Mink (grå), Tan (lys brun), Sort

Mål: H 30cm, D 19cm, B(top) 36cm, B(bund) 31cm

Produceret:  i Spanien for Albion

Leveringstid: forventet leveringstid er mellem 1 og 2 uger (m. forbehold for udsolgte varer hos leverandøren)

Vægt 1200 g
Farve

Mink (lys grå), Sort, Tan (Lys Brun)

Andre har også set...

Scroll til toppen