Finesse Kandar sort/sort lak m. sølv

Eksklusiv rundsyet kandar med unikt nakkestykke, som mindsker trykket på hestens nakke- og halsmuskler markant.

5.000,00 DKK

Ryd
Varenummer: Finesse-KANDAR-sort-sort-lak-sølv Kategorier: , Mærker: , , , Brand:

Denne Finesse kandar har en sort foring under næsebåndet og flot blank lak coating på ydersiden af næsebåndet, sølv spænder og clincher på pandebåndet.

Mere end bare en almindelig kandar
Har du prøvet at få din finger under nakkestykket når din hest har trense eller kandar på? Det er svært for de fleste! Men når du køber en Finesse kandar eller trense, har du ikke det problem. De har nemlig et helt unikt nakkestykke, der er designet til at reducere trykket på hestens nakke og hals. Se mere herom i videoen under produktbillederne og på finessebridles.com

Og så er kandaren fremstillet af læder i høj kvalitet med et elegant, eksklusivt udtryk i klassisk rundsyet design. Smukke pandebånd med Swarovskisten kan tilkøbes.

Praktiske detaljer

Gode indstillingsmuligheder for længde på både kandar og næsebånd.

Næsebåndet har både en øvre og nedre del med en skøn blød skindforing, som former sig efter hesten. Foringen over næseryggen er bredest på midten, og bliver smallere i siden, for så det tillader bedre plads til biddet.

Pandebåndet der følger med til Finesse Bridles kandarer og trenser er med clincher (nitter). Det er formet i en elegant blød bue nedad. Bredden på kun 8 mm. giver et elegant udtryk. Pandebåndet er desuden forsynet med praktiske trykknapper så det er nemt at skifte, samt at håndtere når udstyret skal vedligeholdes.

OBS!
Tøjler medfølger ikke, men kan tilkøbes her:
Se tøjler med cover og stop
Se kandartøjler

Pandebånd med Swarovskisten: kan tilkøbes i farverne bronze, champagne, sort og crystal her

Størrelser
Cob, Full, X-tra full

Leveringstid
2-5 hverdage med forbehold for udsolgte varer (leveringstiden kan i det tilfælde være forlænget – i så fald giver vi dig besked).

Vægt2000 g
Størrelse

Pony, Cob, Full, X-tra Full

Andre har også set...

Scroll til toppen

bonus v. køb af finesse trense el. kandar

Kom godt fra start og plej din nye trense! 
Du får gratis læderpleje med i købet, når du køber din Finesse trense eller kandar her hos os. Vi medsender  gratis 1 stk. duopot vareprøve på Albions naturbaserede luksus læderplejesæt  og 1 stk. Care & Clean sprayrens 500ml til den daglige pleje (værdi  i alt 195 kr.)