Finesse tøjler med stop og cover

Finesse tøjler med stop og cover

1.000,00 DKK

Bløde tøjler som fuldender fornemmelsen af den lethed i hånden, du i forvejen vil opleve ved at skifte til en trense fra Finesse Bridles.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , Brand:

Finesse Bridles laver også elegante tøjler, som er rundsyede på det første stykke efter biddet. Dermed passer de perfekt til de smukke Finesse trenser.

Tøjlen vi har valgt at have på lager, er lavet med stoppere og derefter betrukket med blødt skind. På dén måde føles Finesse tøjlen mere behagelig mellem fingrene, du kan nemt fastholde længden og den ligger bedre i hånden.  Tøjlernes bredde er efter vores mening heller ikke hverken for smal eller bred, hvilket er med til at fuldende den fornemmelse af  den lethed på tøjlen, som du i forvejen vil opleve ved at skifte til en trense fra Finesse Bridles.

Få overblik over vores udvalg af de smukke trenser fra Finesse Bridles her.

Er du interesseret i at læse mere om historien bag trenserne med det helt unikke og trykaflastende nakkestykke fra Finesse Bridles, og hvorfor netop disse trenser passer så godt ind i vores målsætning om at bidrage til den gode rideoplevelse? Så se videoen i billedserien her på produktsiden eller læs mere på finessebridles.com.

Farver
Sort og brun

Størrelser
Pony og Full

Kandartøjle
Leder du efter en Finesse tøjle til dit kandar? Så finder du den lige her

Tøjle uden skindcover?
Du kan også bestille en almindelig Finesse tøjle med stoppere, og prisen er den samme - bare send os en mail med dit ønske om størrelse og farve, så løser vi det.

Leveringstid
2-5 hverdage med forbehold for udsolgte varer (bestilling er stadig mulig, men leveringstiden kan være forlænget - spørg os gerne om tidshorisont).

Yderligere information

Vægt 500 g
Farve

brun, Sort

Størrelse

Pony, Full

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)