Finesse Trense fladt læder i sort eller brun m. sølv

Opgradér på hestevelfærd med det eksklusive hovedtøj, som har et unikt nakkestykke, der mindsker trykket på hestens nakke- og halsmuskler markant. Din hest vil takke dig for det!

OSB! Denne model har et meget smalt næsebånd, som ofte foretrækkes til springheste.

Korrekt læderpleje er vigtig, og derfor medsender vi et læderpleje startkit af dét, som vi mener er de aller bedste læderplejeprodukter.

2.800,00 DKK

Ryd
Varenummer: Finesse-sort-sort-sølv-spring-islaender-2 Kategorier: , Mærker: , , , , Brand:

Denne Finesse trense er til dig, der foretrækker en elegant trense med smalt næsebånd og fladt læder i stedet for den rundsyede og mere dressurprægede Finesse trense.

Vælg om trensen skal være sort eller brun. Begge har sølv spænder og clincher på pandebåndet.

Mere end bare en trense
Har du prøvet at få din finger under nakkestykket når din hest har hovedtøj på? Det er svært for de fleste! Men når du køber en Finesse trense, har du ikke det problem. Trensen har nemlig et helt unikt nakkestykke, der er designet til at reducere trykket på hestens nakke og hals. Se mere herom i videoen under produktbillederne og på finessebridles.com

Og så er det et hovedtøj fremstillet af vegetabilsk garvet læder i høj kvalitet med et elegant, eksklusivt udtryk i klassisk design.

Praktiske detaljer

Gode indstillingsmuligheder for længde på både trense og næsebånd.

Næsebåndet er kombineret med tilbagetræk og har en meget smallere bredde end på de rundsyede Finesse trenser.

Pandebåndet der følger med til Finesse Bridles trenserne er med clincher (nitter). Det er formet i en elegant blød bue nedad. Bredden på kun 8 mm. giver et elegant udtryk. Pandebåndet er desuden forsynet med praktiske trykknapper så det er nemt at skifte, samt at håndtere når trensen skal vedligeholdes.

OBS!
Tøjler medfølger ikke, men kan tilkøbes her:
Se tøjler med cover og stop
Se kandartøjler

Pandebånd med Swarovskisten: kan tilkøbes i farverne bronze, champagne, sort og crystal her

Størrelser
Pony, Cob, Full, X-tra full

Leveringstid
2-5 hverdage med forbehold for udsolgte varer (leveringstiden kan i det tilfælde være forlænget – i så fald giver vi dig besked).

Vægt 1500 g
Størrelse

Pony, Cob, Full, X-tra Full

Farve

brun, Sort

Scroll til toppen

bonus v. køb af finesse trense el. kandar

Kom godt fra start og plej din nye trense! 
Du får gratis læderpleje med i købet, når du køber din Finesse trense eller kandar her hos os. Vi medsender  gratis 1 stk. duopot vareprøve på Albions naturbaserede luksus læderplejesæt  og 1 stk. Care & Clean sprayrens 500ml til den daglige pleje (værdi  i alt 195 kr.)