Finesse Trense model Himalaya i brun/brun m. sølv

Finesse Trense model Himalaya i brun/brun m. sølv

2.800,00 DKK

Opgradér på hestevelfærd med det eksklusive rundsyede hovedtøj, som har et unikt nakkestykke, der mindsker trykket på hestens nakke- og halsmuskler markant. Denne model har et smalt næsebånd, som ofte foretrækkes til Islandske heste og springheste.

Vi medsender et gratis startkit til læderpleje (værdi  i alt 284 kr)
1 stk. Finesse Care & Clean sprayrens 200ml
1 stk. Effekt læderbalsam 150 gr

Varenummer (SKU): Finesse-sort-sort-sølv-spring-islaender-1 Kategorier: , Tags: , , , , Brand:
Beskrivelse

Denne Finesse trense i model Himalaya er en flot rundsyet trense til dig, der foretrækker et smallere næsebånd end de traditionelle mere dressurprægede Finesse trenser. Typisk bliver denne trensemodel valgt til Islandske heste og springheste.

Hovedtøjet har brun foring under næsebåndet, sølv spænder og clincher på pandebåndet, og er fremstillet i brunt vegetabilsk garvet læder i høj kvalitet.

Mere end bare en trense
Har du prøvet at få din finger under nakkestykket når din hest har hovedtøj på? Det er svært for de fleste! Men når du køber en Finesse trense, har du ikke det problem. Trensen har nemlig et helt unikt nakkestykke, der er designet til at reducere trykket på hestens nakke og hals. Se mere herom i videoen og på finessebridles.com

Praktiske detaljer
Gode indstillingsmuligheder for længde på både trense og næsebånd.

Næsebåndet er kombineret med tilbagetræk, der både har en øvre og nedre del med en skøn blød skindforing, som former sig efter hesten. Foringen over næseryggen har samme smallere bredde end de traditionelle Finesse trenser, og bredden tillader fint plads til biddet.

Pandebåndet der følger med til Finesse Bridles trenserne er med clincher (nitter). Det er formet i en elegant blød bue nedad. Bredden på kun 8 mm. giver et elegant udtryk. Pandebåndet er desuden forsynet med praktiske trykknapper så det er nemt at skifte, samt at håndtere når trensen skal vedligeholdes.

Tøjler
Disse medfølger ikke, men originale rundsyede tøjler fra Finesse Bridles kan tilkøbes her:
Se tøjler med cover og stop
Se tøjler med gummi
Se kandartøjler

Pandebånd med Swarovskisten
Fuldend udtrykket på din nye trense med et eller flere af de smukke Swarovski pandebånd fra Finesse Bridles, som kan tilkøbes i farverne crystal, champagne, sort, rosegold og bronze her.

Størrelser
Pony, Cob, Full, X-tra full

Leveringstid
2-5 hverdage med forbehold for udsolgte varer (leveringstiden kan i det tilfælde være forlænget – i så fald giver vi dig besked).

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 1500 g
Størrelse

Cob, Full, Pony, X-tra Full

Bestil for 1200 kr. og få fri fragt
Mød os på messestand U1324 ved VM i Herning d. 6 -14. aug.