Finesse trense model Zorro (fladt læder og smalt næsebånd) i sort el. brun m. sølv

Finesse trense model Zorro (fladt læder og smalt næsebånd) i sort el. brun m. sølv

2.800,00 DKK

Opgradér på hestevelfærd med det eksklusive hovedtøj, som har et unikt nakkestykke, der mindsker trykket på hestens nakke- og halsmuskler markant. Denne model i fladt læder har et smalt næsebånd og foretrækkes ofte af springryttere.

Køb din Finesse trense eller kandar her, og få et gratis startkit til læderpleje (værdi i alt 284 kr). Der medfølger:
1 stk. Finesse Care & Clean sprayrens 200ml
1 stk. Effekt læderbalsam 150 gr

Ryd
Varenummer (SKU): Finesse-sort-sort-sølv-spring-islaender-2 Kategorier: , Tags: , , , , Brand:

Finesse trensen som hedder model Zorro er til dig, der foretrækker en elegant trense i fladt læder med smalt næsebånd fremfor de mere dressurprægede udgaver af Finesse Bridles trenserne.

Vælg selv om trensen skal være sort eller brun. Begge udgaver har sølv spænder og clincher på pandebåndet. Pandebånd med de smukkeste swarovskisten kan tilkøbes.

Mere end bare en trense
Har du prøvet at få din finger under nakkestykket når din hest har hovedtøj på? Det er svært for de fleste! Men når du køber en Finesse trense, har du ikke det problem. Trensen har nemlig et helt unikt nakkestykke, der er designet til at reducere trykket på hestens nakke og hals. Se mere herom i videoen under produktbillederne og på finessebridles.com

Og så er det et hovedtøj fremstillet af vegetabilsk garvet læder i høj kvalitet med et elegant, eksklusivt udtryk i klassisk design.

Praktiske detaljer
Gode indstillingsmuligheder for længde på både trense og næsebånd. Næsebåndet er kombineret med tilbagetræk og har en meget smallere bredde end på de rundsyede Finesse trenser.

Pandebåndet der følger med til Finesse Bridles trenserne er med clincher (nitter). Det er formet i en elegant blød bue nedad, som sammen med bredden på kun 8 mm. giver et super elegant udtryk. Pandebåndet er desuden forsynet med praktiske trykknapper så det er nemt at skifte, samt at håndtere når trensen skal vedligeholdes.

Tøjler
medfølger ikke, men originale rundsyede Finesse Bridles tøjler kan tilkøbes her:
Se tøjler med cover og stop
Se tøjler med gummi
Se kandartøjler

Pandebånd med Swarovskisten:
Fuldend udtrykket på din nye trense med et eller flere af de smukke Swarovski pandebånd fra Finesse Bridles, som kan tilkøbes i de matchende farver crystal, champagne, sort, rosegold og bronze,

Størrelser
Pony, Cob, Full, X-tra full

Leveringstid
2-5 hverdage med forbehold for udsolgte varer (leveringstiden kan i det tilfælde være forlænget – i så fald giver vi dig besked).

Yderligere information

Vægt 1500 g
Størrelse

Pony, Cob, Full, X-tra Full

Farve

brun, Sort

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)