Finesse Trense spring & islænder i sort/sort m. sølv

Opgradér på hestevelfærd med det eksklusive rundsyede hovedtøj, som har et unikt nakkestykke, der mindsker trykket på hestens nakke- og halsmuskler markant. Din hest vil takke dig for det!

OSB! Denne model har et smalt næsebånd, som ofte foretrækkes til Islandske heste og springheste.

Korrekt læderpleje er vigtig, og derfor medsender vi et læderpleje startkit af dét, som vi mener er de aller bedste læderplejeprodukter.

2.800,00 DKK

Ryd
Varenummer: Finesse-sort-sort-sølv-spring-islaender Kategorier: , Mærker: , , , , Brand:

Denne Finesse trense er til dig, der foretrækker et smallere næsebånd end de traditionelle mere dressurprægede Finesse trenser. Typisk bliver denne trensemodel valgt til Islandske heste og springheste – deraf navnet.

Trensen er rundsyet og har sort foring under næsebåndet, sølv spænder og clincher på pandebåndet.

Mere end bare en trense
Har du prøvet at få din finger under nakkestykket når din hest har hovedtøj på? Det er svært for de fleste! Men når du køber en Finesse trense, har du ikke det problem. Trensen har nemlig et helt unikt nakkestykke, der er designet til at reducere trykket på hestens nakke og hals. Se mere herom i videoen under produktbillederne og på finessebridles.com

Og så er det et hovedtøj fremstillet af læder i høj kvalitet med et elegant, eksklusivt udtryk i klassisk rundsyet design.

Praktiske detaljer

Gode indstillingsmuligheder for længde på både trense og næsebånd.

Næsebåndet er kombineret med tilbagetræk, der både har en øvre og nedre del med en skøn blød skindforing, som former sig efter hesten. Foringen over næseryggen har samme smallere bredde end de traditionelle Finesse trenser, og bredden tillader fint plads til biddet.

Pandebåndet der følger med til Finesse Bridles trenserne er med clincher (nitter). Det er formet i en elegant blød bue nedad. Bredden på kun 8 mm. giver et elegant udtryk. Pandebåndet er desuden forsynet med praktiske trykknapper så det er nemt at skifte, samt at håndtere når trensen skal vedligeholdes.

OBS!
Tøjler medfølger ikke, men kan tilkøbes her:
Se tøjler med cover og stop
Se kandartøjler

Pandebånd med Swarovskisten: kan tilkøbes i farverne bronze, champagne, sort og crystal her

Størrelser
Pony, Cob, Full, X-tra full

Leveringstid
2-5 hverdage med forbehold for udsolgte varer (leveringstiden kan i det tilfælde være forlænget – i så fald giver vi dig besked).

Vægt 1500 g
Størrelse

Pony, Cob, Full, X-tra Full

Andre har også set...

Scroll til toppen

bonus v. køb af finesse trense el. kandar

Kom godt fra start og plej din nye trense! 
Du får gratis læderpleje med i købet, når du køber din Finesse trense eller kandar her hos os. Vi medsender  gratis 1 stk. duopot vareprøve på Albions naturbaserede luksus læderplejesæt  og 1 stk. Care & Clean sprayrens 500ml til den daglige pleje (værdi  i alt 195 kr.)