G-streng sportstrusse, antracite

Luksus g-streng sportstrusse. Silkebløde, sømløse, svedtransporterende og åndbare. Slut med sadelsmerter og hudirritation ved ridning og cykling mm.

110,00 DKK

Ryd
Varenummer: Q-linn g-streng sportstrusse, antracite Kategorier: , Mærker: , , , , Brand:

G-streng sportstrusser lavet af Q-LINN sportsundertøj føles silkebløde. G-streng sportstrusserne er samtidig kraftigt svedtransporterende og åndbare med sømløst design og god pasform.

Det unikke med Q-LINN sportsundertøj er, at trussene er fri for syninger, der kan irritere. Samlingerne i trussene er alle forbundet ved hjælp af en speciel punktlimeteknik, så du hverken kan se eller føle, hvor stofferne er forbundet til hinanden. Der er altså ingen syninger, og der kan ikke være nogen irritation i skridtet. Benåbningerne er lavet med en stoftype på indersiden, der skal sikre at trusserne ikke folder eller kryber op. På grund af kantafslutningen omkring benene er der heller ingen synlig trussekant!

Slut med hudirritation under træning (for eksempel sadelsmerter), mens du ser godt ud!
Q-LINN design betyder, at sadelsmerter og hudirritation ved ridning og cykling mm. hører fortiden til. Q-LINN-stoffet er meget åndbart og svedtransporterende. Dit Q-LINN sportsundertøj føles derfor godt selv under langvarig og intensiv træning.

Farve og størrelser
G-streng sportstrusserne fås i størrelserne XS til XL, og i farverne Violet Ice og Anthracite (violet ice-farven passer næsten til enhver farve og kan ikke ses under hvidt tøj).

Andre modeller?
De sømløse trusser fra Q-LINN sportsundertøj fås også som dame-sportsboxershorts.

Matchende sports-bh?
Bestil matchende Q-LINN sports-bh´er til trusserne her:

Amsterdam / elegant sports-bh: Violet IceLight blueSteel
Barcelona / smart high impact sports-bh: Violet IceAntracite

Vægt100 g
Størrelse

XS, S, M, L, XL

Lignende produkter:

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.