Gavekort

Den perfekte løsning hvis du er i tvivl. Uanset anledningen vækker et gavekort altid glæde.

Minimum gavekortspris: 100,00 DKK

Voucher Image
Kategori:

Et gavekort er den perfekte løsning, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge. Det kan også være at du ønsker at give et tilskud til gaven på ønskelisten, eller måske gerne vil give en påskønnelse i anden anledning.

Uanset anledningen vækker et gavekort altid glæde, og hos os kan gavekortet indløses ved køb af alle produkter og serviceydelser hos Sadelmager Jan Guldborg samt her på sadelmagerjanguldborg.dk uanset om den heldige modtager foretrækker de varer vi tilbyder indenfor ridning, jagt eller livsstil.

En hurtig løsning
Bestilling og køb er hurtig at gennemføre, og kort efter din bestilling får du en særskilt mail med gavekortet som en printbar PDF fil. Gavekortet er klar til brug straks derefter.

Om indløsning af gavekort
Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter. Ved brug til køb på webshoppen/online indtastes gavekort nr. på betalingssiden. Hvis du benytter gavekortet til sadelmagerserviceydelser og køb i vores fysiske workshop, skal du huske at oplyse dette før dit køb og gavekortet skal medbringes og forevises. 

Sådan bestiller du et gavekort

  • Indtast det beløb du ønsker som gavekortets værdi
  • Indtast derefter en eventuel hilsen i skrivefeltet
  • Anfør det antal gavekort du gerne vil bestille
    (ved flere gavekort bliver teksten og beløbet énslydende på alle kort, men du vil modtage det bestilte antal gavekort som særskilte PDF filer med hver sit gavekort nr.)
  • Du modtager en mail med gavekortet i en printbar PDF udgave umiddelbart efter at købet af gavekortet er gennemført (afvent cirka ét minut).
    Gavekortet er klar til brug straks efter vi har sendt dig PDF-filen.

Andre har også set...

Scroll til toppen