Gavekort

Gavekort

Et gavekort er altid den perfekte løsning, hvis du er i tvivl, eller gerne vil give et tilskud til et meget stort gaveønske.

Det er også nemt og hurtigt: bestem selv beløbet > skriv en personlig hilsen > læg i kurven > køb > download > print

Minimum gavekortspris: 100,00 DKK

Voucher Image
Kategori:

Et gavekort er den perfekte løsning, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge. Det kan også være, at du ønsker at give et tilskud til gaven på ønskelisten, eller måske gerne vil give en påskønnelse i anden anledning.

Hos os kan gavekortet indløses ved køb af alle produkter og serviceydelser hos Sadelmager Jan Guldborg samt her på sadelmagerjanguldborg.dk uanset om den heldige modtager foretrækker de varer vi tilbyder indenfor ridning, jagt eller livsstil.

En hurtig løsning
Bestilling og køb er hurtig at gennemføre, og kort efter din bestilling får du en særskilt mail med et link til gavekortet, som er en printbar PDF fil. Gavekortet er klar til brug straks derefter.

Sådan bestiller du et gavekort

  • Indtast det beløb du ønsker som gavekortets værdi
  • Indtast derefter en personlig hilsen i skrivefeltet (valgfrit)
  • Anfør det antal gavekort du gerne vil bestille
    (ved flere gavekort bliver teksten og beløbet énslydende på alle kort, men du vil modtage det bestilte antal gavekort som særskilte links til PDF filer med hver sit gavekort nr.)
  • Du modtager en mail med et link til gavekortet, der er en printbar PDF udgave. Mailen sendes til dig umiddelbart efter at købet af gavekortet er gennemført (afvent cirka ét minut).
  • Gavekortet er klar til brug straks efter vi har sendt dig mailen med linket.

Om indløsning af gavekort
Gavekort er et ihændehaverbevis og kan ikke hverken erstattes eller ombyttes til kontanter.

Ved brug til køb på webshoppen/online indtastes gavekort nr. på betalingssiden. Hvis du benytter gavekortet til sadelmagerserviceydelser og køb i vores fysiske workshop, skal du huske at oplyse os om det før dit køb, og gavekortet skal medbringes og forevises. 

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)