Albion sporting geværhylster m. lynlås og klap – Herringbone tweed

Albion sporting geværhylster m. lynlås og klap – Herringbone tweed

2.499,00 DKK2.799,00 DKK

Nyhed 2022 fra Albion Sporting. Elegant geværhylster i engelsk stil med både læder og tweed i Herringbone uld. Designet så du både kan se godt ud, være praktisk og passe godt på dit haglgevær når du er på jagt.

Beskrivelse

Geværhylstret er en helt ny model fra engelske Albion Sporting, og her får du et meget elegant geværfoderal.

Det er lige præcis til dig, som både er jæger og er vild med at gå all in på jagttøj og jagtudstyr i bedste engelske og klassisk originale tweed stil.

Og det bedste af det hele er næsten, at det er endnu én i serien af geværhylstre fra Albion Sporting, som er i overlegen kvalitet i forhold til andre tilsvarende produkter på markedet.

Et design, der er de fineste jagter værdig

Du behøver med andre ord ikke nødvendigvis at være godsejer, for at købe jagtudstyr og se lige så flot ud i klassisk engelsk tweed stil, netop som på de fineste gods- og herregårdsjagter.

Med udstyret til jagt fra vores engelske leverandør føler man sig ganske enkelt rigtig godt klædt på til endnu flere af de aller bedste oplevelser med jagt efter fugle og markvildt.

Velegnet til både mænd og kvinder der går på jagt

På grund af sin lave vægt er geværhylstret velegnet til at bære geværet med rundt på jagten, uanset om du er mandlig eller kvindelig jæger. Et lækkert og stilsikkert geværhylster, som har nogle rigtig fine detaljer. Bl.a. med både flot tweed i Herringbone uld, læderdetaljer i farven australian nut, blød og tyk fleeceforing, messingspænder, praktisk åbning med både klap i enden og YKK lynlås i fuld længde, skulderrem og håndtag.

Der findes matchende patrontaske i samme serie. Se også vores sampak, hvor du kan spare 400 kr. ved at købe hele sættet med både patrontaske og geværhylster

Leveringstid:
Uden initialer: 2-4 hverdage (forbehold for udsolgte varer).
Med initialer: laves på bestilling i England – derfor typisk ca. 2 uger (spørg os hvis det haster)

Yderligere information

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

,

Bestil for 1200 kr. og få fri fragt
Mød os på messestand U1324 ved VM i Herning d. 6 -14. aug.