Harry Dabbs Italiano springsadel

Harry Dabbs Italiano springsadel

Italiano er en elegant springsadel, som giver hesten masser af skulderfrihed. Alle sadler fra Harry Dabbs har justerbar bom med livstidsgaranti.

Prisniveau ca. 23.000 kr. inkl. moms og tilpasning ved køb.

Beskrivelse

Italiano springsadlen fra engelske Harry Dabbs har sin eget unikke sadelbom, der giver hesten masser af frihed og plads til at imødekomme springsportens krav.

Italiano har også det populære Harry Dabbs performancepanel og er produceret i italiensk kalveskind. Du har mulighed for at tilvælge længden på sadelklapperne i forbindelse med bestilling af ny sadel.

Håndlavet i England, uldstopning og livstidsgaranti på bommen
Denne sadel er håndlavet og produceret i England. Alle sadler fra Harry Dabbs er uldstoppede, kan justeres i bombredden og har livstidsgaranti på sadelbommen.

Farver
Fås i sort og brun.

Bestilling og leveringstid
Bestillingsvare (pt. med 18-20 ugers leveringstid), men vi har altid et varierende udvalg af Harry Dabbs sadler, så måske er din næste sadel allerede på lager hos os.

Bemærk - denne vare er ikke til salg online
At købe en ny sadel der passer til hesten kræver individuel rådgivning og tilpasning. Sadler kan derfor ikke bestilles online. Desuden bør fabriksnye uldstoppede sadler altid tilpasses før de tages i brug, og du skal forvente et sadeltjek igen efter ca. tre måneder (ved middel træningsintensitet).

Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information og eventuel aftale om tidsbestilling, råd og vejledning.

Læs  mere om sadelkonsultation og valg af en ny sadel til din hest

Læs mere om vores leverandører

 

Yderligere information

Yderligere information

Bestil for 1200 kr. og få fri fragt
Mød os på messestand U1324 ved VM i Herning d. 6 -14. aug.