Q-linn Amsterdam ride og sports-bh, light blue

Q-linn Amsterdam ride og sports-bh, light blue

420,00 DKK

Her får du en super flot, feminin og funktionel ride- og sports bh, som kan bruges til både hverdag og sport.

  • Aflaster skuldre, ryg og nakke
  • Velegnet både til ridning / sportsaktiviteter, lange dage med meget fysisk aktivitet
  • Pasformen er bedst til dig, der har forholdsvis meget volumen i brystvævet
  • Størrelsesanbefaling: denne model er stor i bh skålen – vælg en skålstørrelse mindre end du plejer
Ryd
Varenummer (SKU): Q-linn Amsterdam BH blaa Kategorier: , Tags: , , , , Brand:

Amsterdam sports-bh har et elegant look i satin og med let push-up effekt. Det er en både flot og funktionel Bh til hverdag og sport.

Gel-polstret bånd omkring brystet og brede skulderstropper med mulighed for racerback-lukning, giver en uovertruffen støtte og komfort uden at du behøver gå på kompromis med din ydeevne.

Et godt råd før du bestiller…

Vær opmærksom når du bestiller, for skålen er en størrelse større end normalt. Så hvis du normalt bruger en C-skål, skal du bestille en B-skål. Denne farvevariant fås i størrelserne 70 til 90 cm og B til E skål.

Værd at vide
Alle Q-LINN´s sports-bh´er kombinerer luksuriøst design med overlegen kvalitet for at yde støtte med stor effekt, selv i sportsgrene med maksimal belastning. Og brugen af en fleksibel bh-bøjle er unik for Q-LINNs sportsundertøj.

Ligesom Barcelona High Impact bh-modellen er Amsterdam sports-bh udviklet til at give ekstra komfort og støtte, og ikke blot "trykke" brystet fladt ind mod brystkassen, sådan som så meget andre sportstoppe gør.

Farver (violet er usynlig under hvidt tøj)
Amsterdam sports-bh fås her på shoppen i de tre farver violet ice (lys violet), light blue (lys blå) og steel (stålgrå). Bemærk at farven violet er usynlig under hvidt tøj - en stor fordel, især hvis du er stævnerytter!

Hvilken størrelse skal du vælge?
Amsterdam bh´en har en perfekt pasform til de fleste kvinder og større teenagepiger. Men vær opmærksom når du bestiller, for skålen er en størrelse større. Så hvis du normalt bruger en C-skål, skal du bestille en B-skål. Denne farve-variant findes i størrelserne 65 til 90 og B til E.

Amsterdam sports-bh kan også bestilles i et fitting-sæt, hvor du kan prøve op til 5 BH-størrelser derhjemme i fred og ro. Læs mere om Fitting-sæt >>

Se størrelsesskema (åbner i ny fane)

 

Matchende trusser (undgå ridevabler)
Her på shoppen kan du også købe fantastisk behagelige, sømløse og matchende trusser i enten boxer- eller G-streng udgave.

Leveringstid
1-3 hverdage med forbehold for udsolgte varer og restordre. Hvis du bestiller pr. restordre oplyser vi forventet leveringstidspunkt i særskilt mail. Ellers kontakt os for nærmere information.

Yderligere information

Vægt 250 g
Størrelse

65B, 65C, 65D, 65E, 70B, 70C, 70D, 70E, 75B, 75C, 75D, 75E, 80B, 80C, 80D, 80E, 85B, 85C, 85D, 85E, 90B, 90C, 90D, 90E

FRAGTFRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199 KR. (PAKKESHOP)