Q-linn Amsterdam ride og sports-bh, violet ice

Q-linn Amsterdam ride og sports-bh, violet ice

420,00 kr.

Luksus sports-bh, hvor pasform og look gør den til din absolutte must-have sports-bh!

Varenummer (SKU): Q-linn Amsterdam BH violet ice Kategorier: , Tags: , , , , Brand:
Beskrivelse

Amsterdam sports-bh har et elegant look i satin og med let push-up effekt. Det er med andre ord en både flot og funktionel Bh til hverdag og sport.

Gel-polstret bånd omkring brystet og brede skulderstropper med mulighed for tilvalg af racerback-lukning giver en uovertruffen støtte og komfort, uden at du behøver gå på kompromis med din ydeevne.

Et godt råd før du bestiller…

Vær opmærksom når du bestiller, for skålen er en størrelse større end normalt. Så hvis du normalt bruger en C-skål, skal du bestille en B-skål. Denne farvevariant fås i størrelserne 70 til 90 cm og B til E skål.

Værd at vide
Alle Q-LINN´s sports-bh´er kombinerer luksuriøst design med overlegen kvalitet for at yde støtte med stor effekt, selv i sportsgrene og fitness med maksimal belastning. Og brugen af en fleksibel bh-bøjle er unik for Q-LINNs sportsundertøj.

Ligesom Barcelona High Impact bh-modellen er Amsterdam sports-bh udviklet til at give ekstra komfort og støtte, og ikke blot "trykke" brystet fladt ind mod brystkassen, sådan som mange andre sportstoppe gør.

Farver (violet er usynlig under hvidt tøj)
Amsterdam sports-bh fås her på shoppen i de tre farver violet ice, light blue (lys blå) og steel (stålgrå). Bemærk at farven violet ice er usynlig under hvidt tøj - en stor fordel, især hvis du er stævnerytter!

Hvilken størrelse skal du vælge?
Amsterdam bh´en har en perfekt pasform til de fleste kvinder og større teenagepiger. Men tjek gerne din størrelse før du bestiller  – tag dine to brystmål (få gerne hjælp af en anden) og find så den rette normale Q-Linn bh-str. via vores størrelsesskema (åbner i ny fane). Husk at målebåndet skal ligge helt lige og vandret hele vejen rundt. Måler du fx. 82 cm rundt om brystkassen (nederste mål) skal du vælge en str. 80

Amsterdam sports-bh kan også bestilles i et fitting-sæt, hvor du kan prøve op til 5 BH-størrelser derhjemme i fred og ro. Læs mere om Fitting-sæt >>

Se størrelsesskema (åbner i ny fane)

 

Matchende trusser (undgå ridevabler)
Her på shoppen kan du også købe fantastisk behagelige, sømløse og matchende trusser i enten boxer- eller G-streng udgave.

Leveringstid
1-3 hverdage med forbehold for udsolgte varer og restordre. Hvis du bestiller pr. restordre oplyser vi forventet leveringstidspunkt i særskilt mail. Ellers kontakt os for nærmere information.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 250 g
Størrelse

70B, 70C, 70D, 70E, 75A, 75B, 75C, 75D, 75E, 80B, 80C, 80D, 80E, 85B, 85C, 85D, 85E, 90B, 90C, 90D, 90E

Fri fragt fra 1200 kr.
30 dages returret.